Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví o životě na jedné střední škole, do které právě přestupuje šestnáctiletý Chance. Chance není jen tak obyčejný teenager. Líbí se mu víc muži než ženy a vůbec se tím netají. Je výstřední už jen díky svému chování a stylu oblékání. (Kamca_)

Recenze (6)

Danqo 

všechny recenze uživatele

Film pôsobil absolútne nehodnoverne. Mal sa odohrávať "somehwere in Europe, somewhere in 80s" a to bolo presne tak, ako to nevyzeralo. V kombinácii s divným strihom a slabunkou kamerou film minimálne po technickej stránke plakal. Čo sa týka príbehu, neprekvapil ničím, no ani neurazil sladkým happy endom. Bavil som sa na nezmyselne divných prízvukoch, disharmónii a slabunkých emóciách. You know what someone should really invent? Portable phones. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Supr oddychový snímek. Je tam i pár vtipných scén. Sem tam se to neobejde bez trapných scén, což si myslím, že je docela škoda. Určitě jsem uvažovala i o vyšším hodnocení. 65%. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Bylo zvláštní vidět Tada Hilgebrinka v naprosto opačné roli, než jakou ztvárnil o rok dříve coby Stifler junior Na táboře, nicméně role výstředního Chance mu celkem sedla (jako cylindr na hlavu). "Chancova zvědavost" nenabízí nijak originální příběh a děj neobsahuje vyložené žádné dechberoucí zvraty - spíše se veze na vlně klišé filmů o teenagerech. Osobně jsem měl největší problém s některými herci a jejich "výkony"- to se týkalo zejména Bretta Chukermana (Levi) a Pietera Van Nieuwenhuyze (Hank). Poněkud kuriózní postavičkou byla paní Smelker (či Smeller?), zároveň jsem si docela oblíbil i sestru hlavního hrdiny (a. k. a. "Little Miss Netherlands"). ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Ze začátku snímku jsem měla docela obavy, aby se neodvíjel až příliš bláznivým stylem, ale nakonec jsem byla spokojena. Film se po nějaké době uklidnil a našel tu správnou, vyváženou rovinu mezi místy potrhlým humorem a mladistvou vážností. Tad Hilgenbrink je krásný kluk a když měl na sobě v závěru snímku make-up a černé linky, I was like 😍 The Curiosity of Chance je ideálním filmem pro ty, kdo mají náladu na nějaký odlehčený, úsměvný film s gay tématikou, který neskončí tragicky, ani smutně, ani Vás nenechá emocionálně v hajzlu :) "Jednoho dne se budeš muset lidem postavit. Lidem jako je Brad, tvůj otec a jednou možná i sám sobě.", "Pokaždé, když se na mě podíváš, tak vidím, že doufáš, abych byl někdo jiný, kdokoliv jiný." ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Já si vždycky vzpomenu na ten tanec v okně. :D Což v podstatě mluví za vše. Bylo to milé, vtipné a svižné, hlavní hrdina byl prima (i když jsem si na něj zvykala téměř polovinu filmu) a když tak nad tím přemýšlím, málokterý film má tak pozitivní energii, která se přenese na diváka. I tak to bohužel na víc není. Zážitek ovšem nezapomenutelný. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama