Reklama

Reklama

Hledá se táta a máma

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2010, 55 min

Režie:

Jiří Mádle

Účinkují:

Petr Machala

Obsahy(1)

Seznamovací reality show vysílaná televizí Prima, jejímž cílem je pomoci osamělým najít životního partnera a jejich dětem chybějícího druhého rodiče. V pořadu se projeví láska, vášnivá vzplanutí, ale i peprné výměny názorů. (zdeny99)

Recenze (99)

Heavyman

všechny recenze uživatele

Jasný jasný další zbytečná reality schow, ale já se u toho bavim líp než u komedie, prapodivný lidi a trapný situace mně se tomu nezbývá než smát a i to je plus pro tenhle pořad, který by měl a snaží se vyvolávat jiné pocity i když marně. Soutěžící Eva je docela kočka a nějací nápadníci slušný šílenci, ovšem nejlepší je buran Honza a jeho partička obtloustlejch obdivovatelek, kterým je většinou přes třicet a vypadají na šedesát:-) Hodnotit se to nedá. ()

rawboy 

všechny recenze uživatele

Existuje nějaký seznamovací pořad, který by protagonistům dopomohl ke vztahu? Proč má někdo chuť nebo potřebu exhibovat před kamerou a dělat ze sebe kašpara před půlkou národa? Předešlé "seznamky" z primácké dílny mě minuly takže jsem nevěděl do čeho jdu, první díl byl pro mě pouhou kulisou. ale natolik mě to zaujalo, že jsem se na každý další vyloženě těšil. Ne že by to byl tak vytříbený pořad, ale pro tu totální ubohost některých učinkujících a myslím, že dramaturgie a střihači dosáhli toho co chtěli - namíchat z žumpy divácky atraktivní koktejl. ()

Reklama

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Já se bavím. Přiznávám, zejména pány a jejich obdivovatelkami. Eva a chlapi jsou docela fajn (až na jednu drsnou výjimku a asi dvě lehčí :-)). Ovšem správňák "dědek" Honza z metra a Jan "oranžové tričko"co neví, kterou z těch "ženských, co se o něho ucházejí" si sebou zebere dál...to je nejmíň na čtyři hvězdy. Od čtvrtého dílu se na to nesmírně těší i můj sedmnáctiletý synátor a řeže se u každé perly, která tam padne.A holky taky stojí za to, prostě jak říkám, slušná psina. Když o tom člověk neuvažuje moc do hloubky, to si spíš řekne, že je až k pláči, kam někteří lidé jsou schopni sklouznout. ()

Albee 

všechny recenze uživatele

Reality show Hledá se táta a máma, ať už její první, druhé nebo třetí pokračování, je nádhernou ukázkou již zlidovělé věty „Freude, Freude, Freude, vždycky na tě dojde.“ Je přímo nádhernou ukázkou psychologie a jejího působení v praxi. Plně se tedy můžu ztotožnit s komentářem uživatele heyda. Velmi zajímavý je i Déjà vu efekt v druhé a třetí řadě této TV show. Myslím si, že odpad! si v žádném případě nezaslouží. Minimálně je to naprosto skvělý zdroj pobavení... Například věta Honzy Žítka: "Prosím tě, hrozně ti tu vržou dveře" mě dostala do kolen. :o) ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Formát seznamovací reality-show patří k jedněm z mých nejoblíbenějších, takže jsem na tuhle věc reagoval se zvýšeným zájmem. Výběr protagonistů v aktuální sérii mě dosti šokoval - takové defilé zoufalců se skutečně jen tak nevidí. Někteří z nich jsou dokonce tak beznadějné případy, že mi je jich spíš líto, a měl bych skoro tendenci se divit, proč se lezou ztrapňovat do televize - kdybych ovšem dávno nevěděl (dle zkušeností s pořady typu Prostřeno nebo Výměna manželek), že někteří lidi na toto prostě nemají dost soudnosti, a ani jim nedojde, jak moc se znemožní. Bohužel mi ale přijde, že potenciál formátu zde není využitý v úplnosti, a už druhá epizoda, kterou jsem zhlédl, mě strašně nudila. Koukat na to asi budu dál, ale čím dál víc mi do toho vstupuje moje dlouhodobá averze k veškeré primácké produkci jako takové, která ráda dělá na diváky různé habaďúry - nejistota, co v tom pořadu je autentické a co inscenované, je u mě hlavní překážkou, která mě připravuje o to, aby to bylo moje čisté guilty pleasure - bohužel (plus ta zmíněná nuda z toho, jak se tam nic zajímavého vlastně neděje). ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Máma 3. série Barbora Justýna Trávníčková nějaký čas po natáčení podlehla smrtelné nemoci. (Nick321)
  • Anastázie Djačenko, jedna z uchazeček o Reného ve 4. řadě, jenž se s velkou dávkou eufemismu sebeprezentovala jako modelka, také účinkovala v několika filmech pro dospělé. (Nick321)

Reklama

Reklama