Reklama

Reklama

Hledá se táta a máma

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2010, 55 min

Režie:

Jiří Mádle

Účinkují:

Petr Machala

Obsahy(1)

Seznamovací reality show vysílaná televizí Prima, jejímž cílem je pomoci osamělým najít životního partnera a jejich dětem chybějícího druhého rodiče. V pořadu se projeví láska, vášnivá vzplanutí, ale i peprné výměny názorů. (zdeny99)

Recenze (99)

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Reality show? Ne. Spíš totální sračka, na kterou se prakticky nedá dívat. A když už, je vám ze všech těch "osamělých" tatínků a maminek pořádně zle. Samozřejmě to není kvůli jejich osamělosti a snaze najít vhodného partnera (nějaké mizivé procento osob, které do pořadu šli nalézt skutečnou lásku tam asi bude), ale hlavně z jejich keců, chování a očividného exhibicionismu. Pokud si někdo z diváků opravdu myslí, že se dá pomocí televize a s celým národem (nebo alespoň jeho částí) za prdelí najít skutečnou lásku, pak je stejně naivní, jako ti opravdu upřímní soutěžící. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt drsnej pořad. Mám shlídnutých zatím 7 dílů. K Janovi jedině Jarmila. Všechny jeho nápadnice mu vyčítají že si chce každou vyzkoušet opravdu se vším všudy. Ale tak pokud si má vybrat...tak ať vybírá pořádně, no ne? Eva tak ta je fakt hustá. Je pěkná, to jo, ale příšerně si šlape na jazyk. A ty scény, kterýma umlátila napřed Honzu a pak Viktora. Tak to je teda síla. Honza ten je takovej spíš flegmoš a nechává holky, aby se o něj fakt praly. Nejlíp se k němu hodí asi Nikol. I když bych jí to moc neradila. ()

Reklama

rawboy 

všechny recenze uživatele

Existuje nějaký seznamovací pořad, který by protagonistům dopomohl ke vztahu? Proč má někdo chuť nebo potřebu exhibovat před kamerou a dělat ze sebe kašpara před půlkou národa? Předešlé "seznamky" z primácké dílny mě minuly takže jsem nevěděl do čeho jdu, první díl byl pro mě pouhou kulisou. ale natolik mě to zaujalo, že jsem se na každý další vyloženě těšil. Ne že by to byl tak vytříbený pořad, ale pro tu totální ubohost některých učinkujících a myslím, že dramaturgie a střihači dosáhli toho co chtěli - namíchat z žumpy divácky atraktivní koktejl. ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Většinu reality show mám rád, ale tohle je prostě žumpa. Ty lidi co do toho šli jsou prostě blbci, protože vypadaj jako by to skutečně mysleli vážně, jako by tam skutečně chtěli najít partnera. Třeba do VyVolených všichni šli jenom proto, aby se zviditelnili před národem, a proto to byla taková skvělá zábava. Viděl jsem půlku jednoho dílu, a nějak jsem se nemohl zbavit dojmu, že se tam vlastně vůbec nic neděje. Když už ze sebe du udělat blbce před celým národem, tak ať je to aspoň srnada, né? Todle je fakt uzoufaná nuda, a vo ty co tam hledaj partnera/partnerku bych si neopřel ani kolo. Hotový panoptikum zrůd. /viděno v TV: 5% a odpad!/ ()

Nick321 

všechny recenze uživatele

Moje taková guilty pleasure. O inteligenci většiny účastníků nemůže být řeč, ale je to zajímavý psychologický sociální experiment, jak mužům a ženám může v okamžiku přeskočit, když se o ně uchází větší množství lidí. Mezi muži a ženami není až takový rozdíl, muži si začnou s každou akorát užívat a zahrávat, ženy jsou zase fifleny, které nápadníky vyhazují za úplnou malichernost, v domnění, že jim tam zbývají jen ti nejlepší. Nakonec většina z nich zůstala sama, protože buď je ostatní uchazeči / uchazečky prokoukly, že mají sami holou řiť a zároveň přehnané nároky, nebo tak vybírali až přebrali. ¯\_(ツ)_/¯ ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Máma 3. série Barbora Justýna Trávníčková nějaký čas po natáčení podlehla smrtelné nemoci. (Nick321)
  • Anastázie Djačenko, jedna z uchazeček o Reného ve 4. řadě, jenž se s velkou dávkou eufemismu sebeprezentovala jako modelka, také účinkovala v několika filmech pro dospělé. (Nick321)

Reklama

Reklama