Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marcus a jeho mladší sestra Audrey se stali v dětství svědky brutální vraždy svých rodičů. Dívka je adoptována knězem, Marcus zůstává v sirotčinci, kde je mučen a sexuálně zneužíván. Všechny děsivé události, které zažil v dětství se odrážejí na jeho psychice a způsobí, že se Marcus změní v brutální bestii, která touží po pomstě. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (47)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Chtít od nízkorozpočtovýho hororu sofistikovanější příběh by byla bláhovost, ale bližší ztotožnění s hlavní hrdinkou by nevadilo. Nic z toho se nekoná, tudíž tu máme prachobyčejný slasher o maniakovi v masce, který celou první půlku zběsile nahání svou sestru a kydlí při tom všechny náhodné postavičky, aby v té druhé jí k smrti umučil. Jak má Orphan Killer slušně našlápnuto (gore překvapivě ujde a bodycount roste geometrickou řadou), tak se však zastaví na nekonečném řevu vnadné blondýny. Proti rock-metalu nic nemám, ale tvůrci mohli vybírat songy s nápadnějšími kytarovými riffy, než jen strojenou, jednotvárnou explozi. Například v thrilleru Collector to fungovalo bezvadně. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Keďže sa rád "kúpem v krvi", tak som vedel, že sa mi to bude páčiť. Vlastne sa jedná o jednoduchý slasher, ktorý sa obsahom veľmi nelíši od Halloweenu. Zabijak v maske, ktorý trpí traumou z detstva a bol roky väznený v sirotinci, masakruje jedného teenagera za druhým - raz použije mačetu, raz ostnatý drôt, inokedy nôž, pílku či sekeru - jednoducho všetko, čo mu príde pod ruku. No a jediný, kto ho môže zastaviť, je jeho sestra. Gore brilantné, krvou sa nešetrilo, a snímok dáva jasne najavo, že o nič iné ani nejde, tým pádom nepotrebujem riešiť scenár, strih a podobné veci, to už s radosťou prenechám skúsenejším odborníkom. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tak uječený horror jsem ještě neviděl. Já chápu, že to mučení ženskou bolelo, ale mne to rvalo uši :-) Sirotčinec, kde jeptišky mučili chlapečka až z něho vyrostla zrůda. Narozdíl od jeho setřičky, ze které byl andílek.A tak po mnoha letech vyrazil na krutou pomstu do kostela. Brutální vraždy - jako rozšlápnutá hlava, useknutá hlava, upilování ruky ... apod. A k tomu hektolitry krve. Ale napětí žádné... OBSAH:Marcus a jeho mladší sestra Audrey, se stali v dětství svědky brutální vraždy svých rodičů. Dívka je adoptována knězem, Marcus zůstává v sirotčinci, kde je mučen a sexuálně využíván. Všechny zkušenosti, které přežil v dětství, se odrážejí na jeho psychice a způsobí, že se Marcus změní v brutální bestii plné pomsty. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Být mi o čtvrt století méně, i bych na tomhle filmu docela ujel. Sice jen další slasher o maskovaném řezníkovi (lehce odkazující tu k Myersovi, tu k Jasonovi), ale tvůrci si byli vědomi levnosti i takřka absence žánrové originality a tak nechají vraha kydlit církevní sirotčinec již hned od začátku. Za zvuků tvrdého metalu. Což je docela dobrý krok. Má to kule. Hlavní hrdinka (Diane Foster) je ve všech směrech sympatická. Záporák se snaží a je vcelku nápaditý. Překvapivě zajímavá je jeho geneze, která ve flashbacích prolíná syrovou řezničinu. Škoda trošku slabší poslední třetiny. Během prvních vteřin filmu jsem si myslel, že to odzívám, ale tady se skoro doslova podařilo uplést z hovna bič. Tenhle film docela čvachtá. A já si čvachtal s ním. A litoval, že mi není čtrnáct... 3.5* ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nelze si nevšimnout jisté podoby s veleznámým Halloweenem, ale tentokrát s mnohem menším ohlasem. Scénář samotný je nejspíš tou největší slabinou celého filmu. Jeho nepropracovanost je do očí bijící a lze jí připsat na vrub nezkušenosti tvůrců. Já si však myslím, že jejich hlavním cílem bylo divákům nabídnout co možná největší porci krvavé podívané, trochu té nahoty a ohlušující porce tvrdé muziky. Rovněž se mi líbila spíše první polovina filmu, kdy vrah prostě jen chodil a vraždil každého, jenž se mu připletl do cesty. Právě vražedné scény nám místy nabídli pěknou porci gore podívané a milovníci podobných lahůdek si určitě přijdou na své. Bezcitný vrah si totiž nebral s nikým servítky a slovo smilování neznal. Do ruky tak v pohodě vzal všechno, co bylo poblíž a nadělal s tím pěkný nepořádek. Hlavy a kosti křupaly ostošest, krev tekla proudem a náš frajer v masce se dostával do extáze... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama