Reklama

Reklama

Malý sáček diamantů jejich svět obrátil vzhůru nohama. Co na tom, že se jim do rukou dostal náhodou. Teď po nich pátrá policie i gang zlodějů, kteří chtějí kradené zboží zpět. Až dosud měly obyčejné holčičí starosti: Joanne nenáviděla práci v supermarketu, Cassandra se chystala na první rande se svou internetovou známostí, Kerrys hledala podnájem pro svou lesbickou milenku a Shannon těžce nesla, že její matka opustila rodinu kvůli milenci. Teď je všem čtyřem dívkám souzeno trávit následující tři dny ve dvou městech a dopředu tuší, že na nic z toho, co jim osud chystá, nikdy nezapomenou. Pokud ovšem přežijí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Noel Clark si po svém debutu Adulthood rozhodl pokračovat ve své tvorbě. Do příběhu však neopsadil bandu feťáčků, nýbrž však 4 sexy dívčiny, které vás dovedou rozpálit, hlavně ve spodním prádle. Emma mě svým typickým kukučem učarovala-> stala se z ní má fanynka tohoto rádoby cestovního eposu. Film dopadl, tak jak dopadl. Clarke výborně roztáhl bezcennou zápletku do 117 minut, ještě stačil přihodit vypěté scény a rodinn problémy. Holčičí hrdinství vychází na povrch právě ve chvíli, když je to nejméně potřeba, když se divák potřebuje více prokousávat charakteristikou postav. Nikterak závratný kousek, ovšem sexuchtivé obsazení rozhodně drží film na hranici nadprůměru. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Průměrná podívaná, která si s divákem hraje až do posledních minut, kdy se pak všechno co jsme předpokládali, změní. Já upřímně takové skládáčkové filmy dvakrát nemusím, a navíc celý tento film na mě působí až moc béčkově. Plusem jsou rozhodně pěkné herečky, mínusem pak akce, a nudné scény. Já volím průměrné hodnocení. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Čtyři příběhy, každý z pohledu jedné ze čtyř celkem sexy kamarádek. Někdy bývá retrospektiva a paralelní příběhy opruz, ale tady, podobně jako třeba ve Vantage point, to funguje. Poučení: ne všechno musí být na první pohled takové, jak se zdá. Významné rysy: Emma Roberts (mám ji rád, umí a má neskutečné charisma), hudba která mi místy lezla krkem, menší vtipná rolička pro tlustýho Kevina Smithe, eRkovost, iritující scény, kdy pouliční svoloč někoho terorizuje. # příběh 7 | hudba 5 | humor 1 | akce 4 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

4 holky, 3 dny, 2 města a jedna příležitost. Co by se tak mohlo posrat? V zásadě jde o retrospektivně vyprávěný příběh z pohledu 4 slečen, tak trochu obšlehnutý z Vantage Point. Film je něčím mezi teen komedií a drsnou kriminálkou. Kdyby tam nehrála Emma Roberts, asi bych se k filmu nikdy nedostal, ale i přes počáteční rozčarovanost se z toho stala povedená adrenalinová skládačka, která to, co ztrácí na komplexnosti děje, dohání vtipem a povedenými dialogy. Kombinace je to vskutku prazvláštní, ale ve výsledku docela dobře funguje a vše do sebe příjemně zapadne. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

14.12.2010 ~ Popravdě, už mě začínají tihle "Knoflíkáři" pěkně nudit. Něco se děje několika lidem natolik propleteně, že to má být zajímavé, ale po sté první už to fakt nudí a navíc, když je to tu jen proto, že je zajímavý koncept, ale obsah nestojí za moc, jde to celé do kopru a ani koprovka z toho není dobrá. ~ 4 kamarádky se takhle sejdou, poklábosí, narazí do nich černoch, co ukradl diamanty, ty spadnou některé asi do kabelky, nebo co (?) a všechny teď mají za zadkem někoho, kdo ty diamanty jakože vážně moc chce zpátky. Jedna holčina by moc chtěla kluka, ale je permanentně v depce, druhá si to chce poprvé rozdat se svojí známostí přes internet, a tak jede do New Yorku, kde mj. dělá nějaký konkurz na něco (hvězdička...), třetí maká v supermarketu a čtvrtá je lesba, co jí leze na nervy rodina. Jejich osudy se proplétají, vždycky se vrátíme na začátek příběhu jedné ze slečen a pozorujeme, jak se co odvíjelo od chvíle srážky s černochem a konec vyúsťuje v předvídatelné "ha, to jste nečekali, co? NEČEKALI, JASNÝ???!!!" a navozující možnost pokračování. ~ Upřímně mě to ani trochu nebavilo a to tak moc, že jsem to až přestával sledovat a tak nakonec ztratil nit. Prý nejlepší britský film. Prostě další "knoflíkařina", která mě nedokáže zaujmout ani tím, že se tam jedna svlíkne a rozdá si to s klukem a druhá si to rozdá s holkou. Možná proto nejlepší britský film... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • 4.3.2.1 je zkratka pro 4 dívky, 3 dny, 2 města a 1 šanci. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v anglickém Londýně, v americkém New Yorku a ve studiu Pinewood. (Terva)

Reklama

Reklama