Reklama

Reklama

Cars Toon: Burákovy povídačky

(seriál)
  • Česko Autogrotesky (více)

Cars Toon: Burákovy povídačky "Mater's Tall Tales"  Roztúrujte motory a sledujte nezapomenutelnou sbírku Autogrotesek, ve kterých hlavní roli hraje Burák, milý a bláznivý odtahový vůz z filmového hitu Auta. Tvůrčí tým společnosti Disney Pixar přináší devět zábavných Povídaček, ve kterých nebudou chybět býčí zápasy, závody odtahovek, rockové koncerty, obří bouráky, a dokonce ani úplně fantastické odhalení.

Navíc máte příležitost spatřit nové, dosud neviděné Autogrotesky Soukromé očko Burák a Burák na Měsíci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

pitbull96 

všechny recenze uživatele

Z názoru grafiky se mi to moc líbí. Vyobrazení je totožné jako ve filmu, takže je vidět že do toho dávaj z PIXARU všechno. A toho si velmi vážím. Už tu taky byli ti, kteří na názvu filmu chtěli vybalit balík a natáčeli seriály. Ale problém vždy byl, že animace s porovnáním s filmem byla otřesná (Madagaskar, Kung fu panda). Ale zde se nemaj za co stydět, naštěstí pro diváky.... 3* ()

sima275 

všechny recenze uživatele

Tak, jelikož jsem fanouškem obou dvou dílů Aut, tak jsem si tenhle krátký film nemohl ujít. Některé povídky se mi líbily více a některé méně. Asi nejvíc se mi líbila poslední povídka a to burák v Tokiu a nejméně asi úplně první a to Burák kaskadérem. Jinak se mi líbil Blesk McQueen v podání Buráka. Vždycky tam hrál nějakého nešiku, až na poslední 2 příběhy. Jinak nechyběly dobré vtipy. Cars Toon je doopravdy dobrý filmeček a když jsem ho viděl po prvé tak jsem si ho po skončení pustil ještě jednou. 80% ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

No kurňa! Některé povídky skončily doslova v příkopě (Kaskadér, Hasičák), jiné zas projely obloukem kolem mě (Burák na Měsíci, Burák v Tokiu)... zbytek dojel do cíle a více či méně pobavil, ale tyhle grotesky jako celek nemůžu hodnotit lépe než třemi hvězdami. Záležitost pro nejmenší diváky, případně největší fandy jinak skvělého filmu. Nebo oboje. 60% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Žiaľ celovečerný, animovaný film z roku 2006 "Cars" som ešte nemal možnosť zhliadnúť. Zdá sa, že to budem musieť napraviť. Pretože som si zatiaľ pozrel tri alebo štyri časti z krátkometrážnej série "Cars Toon: Burákovy povídačky" a dosť dobre som sa pri nich pobavil. Spolupráca Walt Disney Pictures so štúdiom Pixar sa vypláca. Toto je len taký malý bonus, ale v prevedení od ľudí zo spomínaných filmových spoločností to pôsobí profesionálne a zábavne. Napríklad taká historka o tom ako boli Bourák a Lighting McQueen metalisti je teda kurňa dobrá. A ani ostatné časti, čo som videl, nie sú o nič horšie. *** ()

Eeve 

všechny recenze uživatele

Viac - menej podarené "dôvetky" a dobrodružstvá Buráka / Matera z filmov Cars. Miestami vtipné, bohužiaľ miestami aj nudné, hlavne kvôli vysokej repetetívnosti, po slovensky povedané - na jedno kopyto :) prakticky tu sledujeme stále to isté, dokonca poväčšine s rovnakým textom, len s minimom odlišností, čo je škoda, ak by to Pixar zobral trošku inakšie, a pomenil príbehovo, bolo by to určite zaujímavejšie. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě, kde se Burák stane wrestlerem, zápasí také proti „doktorovi“, který má na svém autě nápis „Doctor Badgood“. Odkazuje tak na jednu z nejznámějších písní rockové kapely Mötley Crüe „Dr. Feelgood“. (thestrycekfido)

Reklama

Reklama