Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Táto romantická komédia, v niektorých krajinách známa pod názvom The F Word, je adaptáciou divadelnej hry T. J. Dawea a Michaela Rinaldiho "Toothpaste and Cigars". Čo keby muž stretol zadanú ženu a pocítil by k nej lásku na prvý pohľad? Mal by jej o tom povedať? Túto dilemu sa snaží vyriešiť Wallace (Daniel Radcliffe). Žije v Toronte, nedokončil vysokú školu a ani v práci nie je šťastný. Chantry (Zoe Kazan) naopak už má zariadený život s úspešným Benom (Rafe Spall) a pracuje na svojej kariére. Wallace chce zistiť, či by mal u Chantry šancu. Otázku, ako si ju získať, konzultuje so svojím kamarátom Allanom (Adam Driver), ktorý je zároveň Chantryným bratrancom (farfalla)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (231)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná dramedy s roztomilou Zoe Kazan a překvapivě hodně neprkenným Danielem Radcliffem, jemuž jakoby tahle role byla šitá na míru. Skvělé je to jak po stránce komedie (některé slovní přestřelky a insidery hlavní dvojky neměly chybu), tak po stránce romantiky. A nebyla by to správná dramedy bez pečlivě namíchaného hudebního mixu, který se v tomto případě povedl nadmíru. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"A pickeling is like embalming." Co ta animace tam? Takové podivné... u některých filmů to vyzní dobře a je to skvělé obzvláštnění, ale tady mi to úplně nesedlo. Ovšem ledničková poezie... to je úplně jiný šálek čaje... naprosto regulérně špičkový nápad... chci taky.. kde se dají takové magnetky koupit prosím vás? Jinak taky bych chtěla být takový cool teta, ale nemám nárok, když jsem starší sourozenec :D Koukat se na horory a jíst zmrzlinu, přijde matka dítěte aka jeho ségra, vezme schovanou zmrzlinu a zapne to video s hororem, co vypli. "Tremendous" - nejvíc boží slovo. Asi se řadí hned k "Abomination" k mým oblíbeným. K Shit Locker se asi vůůůůbec nevyjadřuju :DDD Nejvíc vtipné a přitom nejvíc nechutné. No byla to prostě komééédia - ten debil si sáhne do oka, když krájí feferonky, Wallace běží pro solný roztok a pak ho dveřma praští tak, že spadne z okna a když chce volat sanitku, tak mi vypadne mobil z okna :D (Ano tento komentář bude obsahovat velké množství smilíků.. deal with it!!!) "You don't know how to teleport, do you? Nějak mi nic nechybělo, tak proč nedat 5*? Btw. Adam Driver z Girls se poslední dobou objevuje dost často. Je to fajn herec a vždy hraje takové šílence, ale sedne mu to... už se těším na This is where I leave you. "So your advice is be sleazy, conniving or pathetic." P. S. Absolutně jsem netušila, jak se ty slova píšou:D ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Až teď mi došlo, že jsem Daniela nikdy neviděla v jiné roli než v Harrym Potterovi. Je to příjemná změna ho vidět v romantickém filmu. Výběr hlavních rolí byl skvělý. Zoe se mi líbila už ve snímku Rubby Sparks a tady mi přišla ještě lepší. Chvílema na mě film byl trochu moc upovídaný, ale to je jen malá vada na kráse. Děj byl pojatý originálně. 70%. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasické romantické, velmi lehce komediální, drama. Daniel opravdu buduje svou hereckou kariéru další skvělou rolí a sekunduje mu ne moc okoukaná Zoe. Celý příběh je taková snadno-propojitelná řada různých ostrůvku, se kterými se dá ztotožnit, či sympatizovat nebo se jinak nechat vtáhnout do momentu. Všechno spěje k pozitivním věcem a jediné drama a utrpení je čistě na emocionální rozpolcenosti a neurčitosti ústřední dvojice. Ale celé to funguje a je to ve skutečnosti velmi sympatické ač místy melancholické. Ale to k tomuto sub-žánru patří. Takže za mě je to velmi dobrá indie-ish romantická podívaná. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Takovej schovanej filmeček tenhle What If je a jaká se z toho vyklubala příjemná konverzačka, až by nebylo od věci si některý ty fráze zapamatovat a v příhodným okamžik je použít :-) Teda ne, že by se tu pronášela nějaká životní moudra (chraň bůh), ale na dvojici Chantry-Wallace se zatraceně příjemně kouká, Radcliffe každou svou další rolí potvrzuje, že škatulku "Harry Potter" odhodí dřív, než byste řekli famfrpál ;-) Plus skvělý soundtrack, plus krásný Dublin, plus pro mě, hororovýho fanouška, velký poster Sinisteru na jednom z dublinských autobusů :-) Fajná záležitost, ale Fool's Gold vypadal ale hodně nechutně, jen o něco méně, než okurky v trojobalu... :-) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Scénář vznikl na motivy populární divadelní hry "Toothpaste" and Cigars od dvojice autorů T.J. Dawe a Michael Rinaldi. (Neffy)
  • Hneď na začiatku filmu, presnejšie v čase 00:01:58, si Daniel Radcliffe štrngne uzavretou fľašou piva (je jasne vidieť vrchnák od piva), no v zápätí je vidno, ako pije z otvorenej fľaše. (Marry94)
  • Pôvodne boli do hlavných úloh obsadení Casey Affleck a Mary Elizabeth Winstead, ale filmári neskôr rozhodli, že by mali obsadiť mladších hercov. Preto je trochu ironické, že Zoe Kazan, herečka, ktorá nahradila Mary Elizabeth Winstead, je v skutočnosti staršia ako Winstead. (Mathew234)

Reklama

Reklama