Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

Amélie z Montmartru

Amélie z Montmartru (2001)

Unikátní snímek se strhujícím výkonem Audrey Tautou v hlavní roli. Film o tom jak konat dobro Vás vtáhne do děje. Jedním slovem nádhera. Film o lásce, pokoře, přátelství nás nabádá k tomu abychom k sobě nebyli lhostejní a snažili se jeden druhému pomoct. Tento film podle mě nemá jediné hluché místo, vše do sebe zapadá. Úžasná hudba je třešničkou na dortu...

Věčný svit neposkvrněné mysli

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004)

Neotřelé, pravdivé, melancholické. Film, který musíte vidět víckrát, aby jste ho pochopili. Strhující výkony dvou hlavních hrdinů dokresluje úžasná hudba. Jim Carrey dokázal, že umí víc než se pitvořit a opravdu mu role introvertního, skromného Joela sedla. Kate Winslet v roli lásky hlavního hrdiny podává strhující výkon. Živelnost Clementine kontrastuje s uzavřeností Joela. Prostě příběh dvou lidí, kteří si musí projít těžkostmi, aby pochopili, co pro sebe znamenají.

Velká ryba

Velká ryba (2003)

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Prostě nádhera. Příběh pro ty, kteří si vylepšují realitu sněním :) To se prostě musí vidět

Když Harry potkal Sally

Když Harry potkal Sally (1989)

Pro mě jedna z nejlepších komedií, na kterou se dívám opakovaně. Chytrý humor, výborné herecké výkony. Chemie mezi hlavními protagonisty funguje. Pro mě nejlepší scéna v autě s hrozny :)))

Doktor Živago

Doktor Živago (1965)

Naprosto úžasný film, který neomrzí. Omar Sharif odvádí parádní výkon a tak mu to sluší :)

Casablanca

Casablanca (1942)

Nestárnoucí snímek, ze kterého mnoho novějších filmů cituje. Od začátku dokonce mistrovské dílo, postavené na perfektních hereckých výkonech.

The F Word

The F Word (2013)

Neobyčejně povedené, chytré, vtipné komedio-drama o tom, že každý jsme opravdu rozdílný a je tak úžasné najít někoho stejně "ujetého" :) jako bonus navíc krásná hudba a herci.Hlavní dvojici si prostě zamilujete. A scény u ledničky neměly chybu :)

Mladí rebelové

Mladí rebelové (2008)

Viděno kdysi na kviff...Od začátku mě film bavil, vtipné hlášky, problémy dospívajícího kluka, plus jako třešnička na dortu úžasný soundtrack..co více si přát..