Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu SK

(pořad)
  • Slovensko Farmár hľadá ženu
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2010

Režie:

Rado Štefanov

Účinkují:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenze (215)

neni_o_com odpad!

všechny recenze uživatele

Jedine, na co mozem mysliet, ked vidim v televizii Farmu, Mama ozen ma, Farmar hlada zenu etc je, ze na vybalancovanie by mali vysielat program s nazvom Slovensko hlada dostojnost. Reality-"show" tohto razenia su absolutnou hanbou ako slovenskej produkcie, tak aj divakov, ktori dopyt po nich vytvaraju. Chapem, ze je pre mnohych upokojujuce a povznasajuce, ked sa mozu uistit, ze "tam vonku" existuju ludia o niekolko tried jednoduchsi ale ludia.. preboha.. vazne chceme, aby televiznemu programu dominovali relacie, kde sa dokumentuje primitivizmus druhych ludi? ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Sjel jsem poctivě všechny díly a musím říct, že je to ten typ pořadu, kde odpad i pět hvězdiček je relevantní hodnocení. Celkový koncept je jak jinak postaven na hlupotě a omezenosti většiny účinkujících, kdo by také dobrovolně chtěl tohle absolvovat? Kvalita nabízeného zboží (farmáři) a kupujících (ženy - dá se to tak vůbec nazvat?) je dost slabá. Z druhé strany, aby šel někdo dobrovolně otročit na statek v dnešní době (?) nemůže být úplně normální. Netragičtější případ je Marián. Zneužitý a zmanipulovaný prosťáček postupem času vyvolával spíše lítost než úsměv. Jeho rodina, televize, vybraná partnerka - všichni v tom hrůzostrašném divadle (včetně jeho) vygenerovali neuvěřitelnou demenci hodnou zapamatování. 40%. Výborný komentář: Karamanlis ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Soutěž je celosvětově úspěšná proto, že ani farmáře nesmíme vyčleňovat ze soutěží. I oni potřebují manželky. A je třeba si uvědomit, že jíme, a kde to jídlo vzniká? takže pokud to občas vyjde, tak je tato soutěž velice prospěšná! Sice se nám to asi nezdá, neb jídla je všude dost, takže možná, že zemědělci v CR a na Slovensku nejsou nyní vůbec potřeba, vše se doveze z ciziny. ()

klobasa 

všechny recenze uživatele

Sunu tam 5* po shlédnutí 1 dílu 18.10.2012 a několika videí na JOJ archiv.Jako čuměl jsem na to s otevřenou hubou.Neuvěřitelné! Tv Prima se svou show se muže jít zahrabat 10m pod zem.Tady se jde fakt na krev. Ve srovnání s českou reality o několik levelů jinde!. Ten ironicky komentátor jasně za 5*.Nemám slov!Jasně vystihující komentář Smok.:-) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak to budete vnímať ako zoznamovaciu show, kde má farmár nájsť lásku, tak zahučíte do odpadových vôd. Ak to budete vnímať ako cielenú, zámernú demolíciu ľudskej dôstojnosti ľudí, ktorí žiadnu dôstojnosť nemajú, tak sa kvalitne pobavíte. Veľa chlastu, veľa fajčiva, málo zubov, veľa ťažko identifikovateľných myšlienok a nejaký ten pokus o šoust. Slovensko nikdy nebolo tak nefalšované, ako práve tu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama