Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Pořady (7)

Prostřeno!

Prostřeno! (2010)

Výtečný pořad nejen o vaření, kde se z obyčejných lidí, buranů, sedláků a namyšlených individuí stávají znalci a odborníci přes jídlo. Neskutečně vtipné, napínavé, nepředvídatelné a to i přesto, že je to vlastně furt to samé dokola. Dobře a jednoduše natočené, stříhané, na nic si nehrající, přitom mnohem víc ukazující a odhalující. Každopádně respekt před každým, kdo se tam odváží. A duo Vydra/Boušková jako komentátoři výteční, jejich "poloblbé", ironické, rýpavé, sofistikované poznámky se přesně hodí - skvělá práce autora těch jejich glos. _____ U VIP verze záleží na VIP, pokud se sejdou lidé jako DeCastelo, Pomeje, Gavrieli, Hanychová super má to aspoň šmrnc a něco navíc, než když je tam Kerndl, Maděrič, operní pěvkyně a Urbánková - pak je to příliš učesané a naoko slušné.

Čápi s mákem

Čápi s mákem (2010)

V podstatě je to pořad Prostřeno! jen s "luxusnějšími" celebritami. Překvapivě je to vtipné. Agáta příjemně překvapila, Belohorcová taky, Mojsejová je kapitola sama pro sebe (a náhrada Máziková byla snad ještě lepší volbou) a Dolly je neskutečnej úkaz, co v hlavě nemá takový průvan, jak by se mohlo zdát. Kdo v tý hlavě ale nemá vůbec nic a to mi už nikdo nevymluví, je sluníčková "Heja heja" Ivetka. Ta se prezentuje jako strašně v pohodě, optimistická, velmi pilná ( ve studiu s prý nejlepšími lidmi, se kterými dosud pracovala - Shimi cha chá...). Vlastně to pojala jako jednu velkou reklamu na svojí osobnost. Nevěřím jí ani slovo. Je totiž tak údajně v pohodě, až je na ranu - všichni jsou strašně krásní, úžasní, vše je super, mňamky atd. A rozhodně ona SAMA nic neuvařila. Hodnocení odpad jen za to, že tam jsou tzv. celebrity, si to rozhodně nezaslouží. Jedna z lepších věcí na TV na podzim 2010. Velká guilty pleasure - 70% ________2.řada opět skvělá zábava. Jednička měla Ivetu, dvojka zase debilního Desperáda. Mesárošová s Rosenbergem překvapivě mozek mají. A Ludmila Žemberyová opět hláškuje a je naprosto dechberoucí.

Maxihra

Maxihra (1997)

Za žabu žužlu, obra bobra, babku, co peče koláče, Karlosa Santéra Klobása, múmiu lúmiu a v neposlední řadě úžasného moderátora.