Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu SK

(pořad)
  • Slovensko Farmár hľadá ženu
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2010

Režie:

Rado Štefanov

Účinkují:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenze (215)

stOKYi 

všechny recenze uživatele

Neviem či si niekto pamätáte seriál " Život s Louiem" (http://www.csfd.cz/film/92466-zivot-s-louiem/) ale ten 30 ročný panic mi strašne, ale strašne pripomína toho chlapca. Mimochodom tento pán mi je veľmi sympatický. Miestami som sa nesmierne bavil na hlúposti niektorých postáv a na ich správaní, že sa smejem aj teraz keď si na to spomeniem :D ()

odie 

všechny recenze uživatele

Žíš marjá, za co byste furt někoho litovali? Tak už jste asi párkrát po ulici šli a všimli jste si, že jsou mezi námi dlouhonohé blondýny, tlusté brunety a většina mužů je mnohem ošklivější než ženy....pak tu máme houmlesáky a dostáváme se i do říše zvířat...jak k tomu přijde takový mexický naháč? A co vy? Chtěli byste aby Vás litoval nějaký intelektuální nasamec či oduševnělá sexbomba? Nikdo nestojí o Vaši lítost a je to jen pokrytecký. Obvykle mě reality šou moc neberou a nevydržím se na ně koukat. Když mě ozářilo tohle, nebyla jsem ani schopná zvednout ruku s ovladačem. Je to bezva, vážně syrový kino sürreal, které je ještě jemně ochuceno ironickým komentářem. Prostě konečně skutečná realita....a ne nelituju nikoho, i stupidi i postižení, úředníci a všechna ta pokrytecká, nenávistná a závistivá verbeš, všichni patří do tohohle světa. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že je to ODPAD. Ale zároveň tak neuveriteľný, absurdný a nehorázny, že som tomu nie raz ani nedokázal odolať a civel - áno, doslova "civel" - som na to temer s otvorenými ústami. Prírodné národy dnes už obvykle nosia tričká a počúvajú pop, ale antropológovia už nemusia chodiť do džunglí - stačí sadnúť pred telku a pozorovať. Taká sociologická sonda sa len tak nevidí ! ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Sjel jsem poctivě všechny díly a musím říct, že je to ten typ pořadu, kde odpad i pět hvězdiček je relevantní hodnocení. Celkový koncept je jak jinak postaven na hlupotě a omezenosti většiny účinkujících, kdo by také dobrovolně chtěl tohle absolvovat? Kvalita nabízeného zboží (farmáři) a kupujících (ženy - dá se to tak vůbec nazvat?) je dost slabá. Z druhé strany, aby šel někdo dobrovolně otročit na statek v dnešní době (?) nemůže být úplně normální. Netragičtější případ je Marián. Zneužitý a zmanipulovaný prosťáček postupem času vyvolával spíše lítost než úsměv. Jeho rodina, televize, vybraná partnerka - všichni v tom hrůzostrašném divadle (včetně jeho) vygenerovali neuvěřitelnou demenci hodnou zapamatování. 40%. Výborný komentář: Karamanlis ()

meave 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezdička za komentáre, ktoré posúvajú súťaž, či čo to vlastne je, tam, kam patrí. Medzi zábavu pre masy, bez snahy o intelekt či umelecké výšiny. Túžba zasmiať sa na cudzom nešťastí, zlyhaní či hlúposti je predsa stará ako ľudstvo samo. Tak sa nesmejme potichu a priznajme si tú slabosť. Napokon...učinkujúci nám bavia dobrovoľne - a čo ešte taká Kleopatra z Turca...užíva si to aj s rodinou. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama