Reklama

Reklama

Lidská stonožka 2

(festivalový název)
  • Nizozemsko The Human Centipede II (Full Sequence) (více)
Trailer 1
Nizozemsko / Velká Británie / USA, 2011, 88 min

Obsahy(1)

Příběh s filmem Lidská stonožka koluje světem a pro jednoho šíleného maniaka to znamená motiv. Psychopat měl nejprve pouze úchylné a zvrácené představy, např. sex s posledním článkem, ale teď se rozhodl, že zajde dál. Spojí dohromady více článků... (StrYke)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (481)

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Vlastně se to týká i první sto...tedy šestinožky, ale vzhledem k těžkým nechutnostem, které se rejža rozhodl do filmu zakomponovat jsou už bohužel takového rázu, že se nabízí otázka, zda je nejen režisér duševně v pořádku, ale i sám divák. Buď tu tedy máme jen extrémně úchylný psycho horor, který slouží jako indikátor, kolik je na zdejší databázi úchyláků, a nebo jsme jen poněkud nepochopili, o co tu šlo. Každopádně mě to šití dršek k prdelím skutečně nebavilo a doufám, že se všichni zúčastnění úspěšně vyléčí...vlastně i já bych se měl asi léčit. -40% ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohý, debilní, zoufalý a obscénní. Tom Six bude na 100% úchylný prase a divím se, že tyhle jeho humusy někdo vydá a dá do oběhu jako “film“. Je to prasácká analýza mozku jednoho nechutnýho dobytka. Podobný snímky si na černých trzích zřejmě podsouvají pod pultem různí koprofilové aj. úchylové. Je nutné onu mimo jiné, úchylnou obscénní rozkoš z výkalů (Koprolagnie) ukazovat světu v něčem, co nazýváme Horor? Tohle není horor, ani thriller, je to vulgární, úchylná prasárna, která nemá v kinech, na DVD, blu-ray aj. co dělat. Pokud má někdo potřebu tyhle filmy sledovat, tak je tak jako tak ztracená existence a musí v něm dřímat něco stejně perverzního. Být tu možnost zařazení režiséra mezi neoblíbené nebo jiná volba jeho označení, jako nežádoucího, už by tam byl s plnou parádou (i když...nazývat takového člověka režisérem, je výsměch do tváře všem, kdo se režií zabývají a živí). Rozhodně jedna z nejhorších věcí, kterou jsem v životě viděl (ono viděl... jen těžko jsem dal tak 50 minut a zbytek po skocích přejel, abych o tom s klidným svědomím mohl něco napsat). Tom Six = Už nikdy víc! = odpad! Rozhodně nedoporučuju žádnému normálnímu člověku. Nahaté ženy a dokonce i ty těhotné (pokud máte tu potřebu) můžete vidět v pornu nebo jiných ne tak perverzních filmech a hnusnýho, oplzlýho tlusťocha snad nechce vidět nikdo…První díl jsem neviděl a ani to nehodlám napravit. Pro představu slouží těch pár momentů, které jsou z prvního dílu vidět ve dvojce a to už je až dost. Podobný hnusy by měly skončit tam kde začaly a to v hlavě takových existencí, jako je Tom Six! ()

Reklama

verbal

všechny recenze uživatele

První díl byla krásně učesaná, umírněná příručka pro začínající psychopatické proktology. To v díle druhém už nechal Tomík Šestka naprosto volný průchod své psychóze, naprudko a bez obalu vizualizoval své romantické masturbační fantazie a výsledkem je žhavý kandidát na extrémní fekál roku. Citlivého, empatického chirurga vystřídal nádherný, katalogový úchyl, jenž místo skalpelů dává přednost standardnímu kuchyňskému vybavení a jako anestetikum používá klíč na kola. No, prostě dokonalá kulisa k tomu, otevřít si po namáhavém dni archivní láhev ranní moči a s koulí v hubě se přitulit ke svému milovanému protějšku, stopadesátikilovému, zpocenému, pokerovanému skinheadovi v latexové masce, který to strašně něžně umí s análním kolíkem omotaným žiletkovým drátem. Z důvodů zachování zbytků duševní rovnováhy se opět zdržuji hlasování! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Drama, které se postupně zvrhne v orgie zvrácenosti a hnusu. Vybavila se mi podobnost se švýcarským černobílým filmem Stalo se za bílého dne z roku 1958 (r.L.Vajda), kde psychopat v podání Gerta Fröbea vraždí děvčátka proto, že doma ho ponižuje a šikanuje žena. Zdejší maniak si prožil trauma ve formě týrání a sexuálního zneužívání otcem a ponižování matkou. V jistých momentech je film až nepříjemně syrově dokumentární, což znásobuje pocity odporu a hnusu. Ve filmu se skutečně zabíjelo! - přesněji sledujeme krmení obří stonožky cvrčky. V některých chvílích je film takřka realistický - vytloukání zubů, při které se oběť dusí vlastní krví, vypadá velmi opravdově. Jakmile míra prezentovaného násilí překročí neviditelnou mez, začne snímek působit spíše komicky ( podřezávání). Příjemné je znovu obsazení herečky z prvního dílu, která až pozdě pochopí, že tentokrát to není jako. U první části jsem poznamenal, že herci se při natáčení nejspíš dobře bavili. Zde musím doplnit, že natáčení dvojky , zejména v závěru, se určitě proměnilo v třeskutou taškařici. Dobrý nápad bylo navázání na první část prostřednictvím úchylného filmového fanouška... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola šokujúca, nechutná, hnusná, zvrhlá a úchylná. Hoci má povesť mimoriadne explicitného diela, faktom je, že v skutočnosti najodpornejšie veci skôr iba naznačuje, než aby ich priamo ukazovala. V tom bola jej sila. Dvojka... nuž, dvojka ukazuje všetko. Six urobil chybu hneď na začiatku - reštartoval príbeh a zápletka dvojky je taká čudná, bizarná a svojrázna, až som mal pocit, že pozerám film od nafetovaného, extrémne umeleckého režiséra. Hlavnou postavou je psychopatický čurák a trocha aj jeho mama. Sú to postavy, oproti ktorým pôsobí banda z 8 MM ako skupinka mierumilovných, trocha nervóznejších chalanov zo susedstva. K tomu plno wtf scén a idiotských zvratov. Je to čierno-biely hnus a možno by bolo lepšie dať mu 0%. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (16)

  • Aby se režisér Tom Six ujistil, že je Laurence R. Harvey pro svojí roli dostatečně úchylný, nechal ho před sebou znásilnit židli. (StrYke)
  • Tretí film Ashlynn Yennie, v ktorom si zahrala samú seba. (Lukoh)
  • Dalším faktorem, proč by tohle stvoření (Lidská stonožka) podle Dr. Phillipa Coakleye dlouho nevydrželo, jsou nemoci. „Je tam hrozných bakterií, které jsou původem z tlustého střeva, jako třeba E. coli, které způsobují silný průjem a krvácení, když se vám dostanou do žaludku. Všichni by měli neustále zvracet a měli by trpět průjmem.“ [Zdroj: vice.com] (pornogrind)

Reklama

Reklama