Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lycée Jules Ferry je nejhorší střední škola ve Francii. A ani ti nejlepší profesoři s tím nic nezmůžou. Poslední šancí na záchranu je povolat nový tým vyučujících a aplikovat neobvyklý model: nejhorší žáci budou svěřeni nejhorším učitelům. Studenti střední školy Lycée Jules Ferry se vzepřeli všem pokusům o to, aby jejich ústav dosáhl lepšího postavení. Zoufalý školní inspektor přistoupí na návrh svého náměstka vyhnat čerta ďáblem a pověří ty nejneschopnější učitele, aby zvýšili laťku nejhorší střední školy v zemi. Krásná Amina, tajemný Maurice, časovaná bomba Albert a komatózní Cutiro spojí síly se sportovním nadšencem Ericem, naprostým šílencem Gladysem a rádoby učitelem dějepisu a napoleonským fanatikem Polochonem, aby zvýšili úspěšnost školy při maturitách nad padesát procent. Pramálo tuší, že za jejich jmenováním stojí temné síly! (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (56)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem si sumíroval co sem napíšu a jak mi to připomíná francouzskou verzi Fakjů, pane učiteli. Po skončení jsem, ale zabrouzdal do komentářů a zjistil, že nejsem vůbec originální, naopak, že to sem píše vlastně každý. Tak aby bylo jasno, Christian Clavier je pro mě za frantíky jistota, mám ho rád od doby prvního Asterixe a líbí se mi většina filmů, kde hrál (ano, Návštěvníci jsou starší, než Asterix, ale já je viděl později). Má to jedinou chybku a to, že dabing buď zabil dobré vtipy a nebo a to spíše je tam mnoho vtipů, které pochopí jen francouzi a to tomu ubírá na hodnocení. Ale jinak prima letní bláznivá komedie, kde je možné cokoli. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Viděli jste německou komedii Fakjů pane učiteli? Tak Učitelé na zakázku jsou přesně to samé, jen na francouzský způsob a s tou skutečností, že je ještě o minimálně dvě úrovně ujetější. Přes to množství scén se tu sem tam sice objeví nějaká ta trapárna, ale v podstatě jsem se nasmál od začátku, do konce. Seznamovačka s těmi nejhoršími učiteli Francie je dost brutální a super je, že každej z nich je vysloveně osobnost. Nejvíc mě ale bavil tělocvikář, kterej miluje sport a nemá problém dát harantům najevo, že sport je všude, kam se podívaj. Dlouho jsem si tak neodpočinul, jako u tohodle filmu. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie mě až tak nenadchla, jelikož mi přišlo, že většina vtipů vyšla jen tak na zdařbůh. Potenciál v podobě učitelských exotů film rozhodně měl, každopádně si myslím, že herci až na pár světlých momentů Christiana Claviera své role docela odbyli. No a za studenty taky jen obyčený průměr. Alespoň že jsem se sem tam zasmál absurdnosti příběhu a vzniklé situace. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Věřit filozofii pro mě znamená pochopit, že nikdy nepochopíme víc, než vlastní neschopnost pochopit své nepochopení." Tomu sice nerozumím, ale souhlasím s tím. Stejně jako souhlasím s vyučovacími metodami elitního komanda nejhorších učitelů. Jenže přes můj souhlas, občasný vtípek a vnady soudružky učitelky Aminy, jsem se nijak zvlášť nepobavil. Samozřejmě bylo skvělé, když egyptolog vypočítal jediný možný kód k trezoru, když byly školní lavice i venku za oknem nebo když cvičenci padali ze stromů, ale neustálé házení křídou po studentech mi připadalo trapné a smát se zpackaným chemickým reakcím mě při miliontém pokusu taky přestalo bavit. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jak tu kdosi píše, podobnost s Fakjů, pane učiteli (GER-2013) je snad čistě náhodná. Ale i kdyby... Jde o něco trochu jiného, stejné je fakt jen prostředí. Každopádně Francouzi se drží svého klasického humoru. Málo uprděných a sexistických vtipů, naopak spousta těch povedených. Obsazení luxusní a i když je to blbost jako prase, já se bavil ... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (7)

  • Natáčalo sa v Paríži, Longjumeau, Poissy a Pontoise. Natáčalo sa od 13. júla 2012 po dobu deviatich týždňov. (Arsenal83)
  • Film je inšpirovaný komiksom "Profesori" od francúzskych karikaturistov Pica a Erroca. (Arsenal83)

Reklama

Reklama