Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Nejstupidnější scénář, který jsem snad v životě nezažil. Průhlednost věcí příštích, nelogické chování, naprosto, ale naprosto chudý killovačky, vyjma sprchy, nevyvážené schéma filmu /první část vykosovací, druhá pátrací/.....na tomhle filmu je prostě špatně téméř vše včetně toho, že první díl to naprosto popírá. Tedy alespoň legendu o zrcadlech. Suma sumárum je to zábava pro náctiletý a pitomce navalného intelektu. Ten jeden shuriken dávám za jakous takous atmosféru, která na mě tu a tam dýchla. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je už na mě moc. Nejenže se v USA musí dělat remaky asijských hororů, protože pracovníci filmového průmyslu mají po stávce asi stále tvůrčí krizi, ale ono se musí natočit ještě pokračování remaku - patrně jako důkaz, že vždycky může být ještě hůř. A to ještě z trapnými "odkazy" na korejský originál. Jestli ono to nemělo být varování, že se to dá upíchnout i bez poloviny štábu - nebo už zavedli úsporná opatření... ? Ta hvězdička je za hudbu. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

O trochu méně urážlivé než nedávný sequel 30 Days of Night, přesto citelně pod hladinou průměru. Vymýšlení úmrtí se sice zcela neodfláklo, ale nezajímavá režie jejich potenciál nemilosrdně zabíjí. Ajo, kde jsi? Zkrátka Mirrors II jsou zbytečným pokračováním filmu, který mít pokračování neměl - a když už ano, tak určitě ne takovéhle, které na něj ani nijak zvlášť přímo nenavazuje. 3/10 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2008 natočil režisér Alexandre Aja snímok "Zrkadlá". Je to americký remake kórejského filmu "Geoul sokeuro". Zdal sa mi to byť celkom podarený duchársky horror. Takže som si pustil i "Zrkadlá 2". Réžie sa ujal omnoho menej skúsený Víctor García. Natočil však obstojné pokračovanie. Max spôsobí autonehodu pri ktorej zahynie jeho snúbenka. Trápia ho výčitky svedomia. Po čase nastúpi do luxusného obchodu s umením ako nočný strážnik. Tam začne v zrkadlách vídať prízraky mŕtvych ľudí. *** ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně povedené pokračování, kdy se mrtvý mstí za to, že je někdo zavraždil pomocí zrcadel. Děj je jasný a dobře srozumitelný. Vraždy jsou nápadité a dostatečně krvavé. Za zmínku určitě stojí scéna ve sprcháči ta je opravdu povedená. Ano o proti prvnímu dílu je tam méně toho napětí , ale nemyslím si že je to na škodu. Určitě doporučuji. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama