Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Rendiss 

všechny recenze uživatele

To si opravdu dělá někdo legraci. Fakt pitomost! První díl s Kieferem Sutherlandem nám stačil, tam našli problém a vyřešili ho! Ale tohle? Co to obsazení? No hrůza! Trapná mrtvola v zrcadle, toho jsem se snad měl leknout? Prosím vás, příště se do takových blbostí nevrhejte. Dvakrát piš, jednou toč! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2008 natočil režisér Alexandre Aja snímok "Zrkadlá". Je to americký remake kórejského filmu "Geoul sokeuro". Zdal sa mi to byť celkom podarený duchársky horror. Takže som si pustil i "Zrkadlá 2". Réžie sa ujal omnoho menej skúsený Víctor García. Natočil však obstojné pokračovanie. Max spôsobí autonehodu pri ktorej zahynie jeho snúbenka. Trápia ho výčitky svedomia. Po čase nastúpi do luxusného obchodu s umením ako nočný strážnik. Tam začne v zrkadlách vídať prízraky mŕtvych ľudí. *** ()

Reklama

Holina 

všechny recenze uživatele

Zrcadla si vyšlápla na podobnou pouť jako třeba série Nezvratný osud nebo Saw. Totiž zatímco jednička byla originál jako poleno, na dvojku aplikovali tvůrci jednoduchý princip, podle kterého se dají natočit kilometry materiálu, přičemž se bude pouze měnit obsazení a způsoby vražd. Jediným společným čibitelem pak bude bubák v zrcadle. Víc prozradit nechci, přesvědčte se sami, ten film není úplný propadák, dá se na to koukat celkem v pohodě. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Zrcadla 2 se ani vzdáleně nerovnají kvalitě prvního dílu. Napětí a tajemnost se totiž vytrácí hned, jak divák zjistí, že se nejedná o čisté zlo a v tu chvíli se tento horor spíše mění na detektivku. Pár zajímavých momentů v podobě smrti ve sprše tu však je shlédnutí tohoto filmu určitě není zbytečnost. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Když je něco úspěšné nebo to příjde s velmi zajímavým nápadem, tak hned přispěchá někdo, kdo se toho chytí a pokusí se ještě něco dalšího vytřískat. Likvidace "nevinných" obětí mohla být mnohem brutálnější a propracovanější. Čím jiným by mohl tenhle hororový film zaujmout, než je právě již zmíněná brutalita a propracovanost vražd? ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)
  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama