Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Na jedničku to nemá ani zdaleka, možná proto, že je to také o něčem dost jiném. Nicméně 47% je hodně málo. Účel - strach a napětí to docela splňuje.Kvalita jednotlivých scén je taky dost slušná, celek se bohužel trochu kazí a to nejen zoufalým hereckým výkonem Emmanuelle Vaugier. Nicméně minimálně 3* by si to mělo zasloužit. Tak zase pro jednou, běžný komentář :-). ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Když je něco úspěšné nebo to příjde s velmi zajímavým nápadem, tak hned přispěchá někdo, kdo se toho chytí a pokusí se ještě něco dalšího vytřískat. Likvidace "nevinných" obětí mohla být mnohem brutálnější a propracovanější. Čím jiným by mohl tenhle hororový film zaujmout, než je právě již zmíněná brutalita a propracovanost vražd? ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

(Může obsahovat spoilery) Mirrors 1 byla vcelku povedena oddychovka se zajímavým závěrem, ale druhy díl nenavazuje, jak by se dalo ze závěru prvního očekávat, ale jde svou vlastní cestou. A musím říct, že jsem ten film nepochopil vůbec. Topí se to v totálním klišé, přehrávání herců, špatném příběhu a neskutečné nelogičnosti. Po shlédnutí si říkám o co té Eleanor vůbec šlo? O odplatu asi ne, pac proč chtěla zmrzačit Maxova otce jsem v tom případě vůbec nepochopil, ten s ní neměl naprosto nic společného. Na závěr když se sám hlídač udá tak pokud o ničem nevěděl tak to byl dostatečný trest, tak proč ten dovětek, nehledě na to proč ho tedy nezabila už na začátku. Potom celé to vysvětlení proč ji Max vidí v zrcadle jsem taky jako nějak nepobral, bylo to vysvětleno tak, že byl v kómatu a tím získal nějakou speciální vlastnost mluvit s mrtvými, což je wtf páč evidentně Eleanor viděli i všichni ostatní a nakonec i její ségra, tak co tohle je za hrozný bullshit. A vůbec proč ten mini příběh o Maxově snoubence vůbec ve filmu je, nemá absolutně žádný význam. K tomu se na plátně objeví ještě dvojice totálně dementních poldů, kteří by nevyřešili vraždu ani kdyby jste ji spáchali před jejíma očima. Jo a mimochodem, pokud jsem to pochopil dobře tak se vám nemůže nic stát když se do zrcadla nedíváte, tak kde je do háje problém to za prvé, za druhé ani tohle pravidlo scénáristé jaksi nedodržují, tak já vážně nevím. Po příběhové stránce je to na minimálně kopanec do zadku. Mno a jak jsem zmínil na začátku přehrávání herců je neuvěřitelné a charakterově jsou naprosto nesympatičtí. Takhle se prostě horor dělat nemá, dávám jednu hvězdu za počáteční scénu jedení střepů, jinak je to shit neskutečný. P.S. Proč musí být v každém novém hororu nějaká nahá scéna, ne, že by mi to vadilo, ovšem to je asi tak jako by tvůrci sami řekli: Ten film stojí sice za hovno, ale ta erotická scéna diváky přiláká. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2008 natočil režisér Alexandre Aja snímok "Zrkadlá". Je to americký remake kórejského filmu "Geoul sokeuro". Zdal sa mi to byť celkom podarený duchársky horror. Takže som si pustil i "Zrkadlá 2". Réžie sa ujal omnoho menej skúsený Víctor García. Natočil však obstojné pokračovanie. Max spôsobí autonehodu pri ktorej zahynie jeho snúbenka. Trápia ho výčitky svedomia. Po čase nastúpi do luxusného obchodu s umením ako nočný strážnik. Tam začne v zrkadlách vídať prízraky mŕtvych ľudí. *** ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Jak ohodnotit? Scény se zrcadly byly vypracované a líbily se mi víc než v jedničce, ale příběh šel dost mimo a v součtu se nedostával výraznější dojem. Konec byl jedno velký zklamání, i když náběh film měl a závěr se prostě nepovedl. Herecké obsazení svědčí, že se jedná o béčkové zfilmování a v hlavním podání nejhoršího herce nudil snad úplně nejvíc. Ale za drsné zrcadlové scény by hodnocení mohlo malinko nadnést nepůsobivý zbytek. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)
  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama