Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak se nám Nezvratný osud podíval podruhé do zrcadla a uviděl tam Bloody Mary. Po stávce patrně žraly děti nějakého zneuznaného scénáristy omítku na hliněné podlaze a tak ze zoufalství stiskl to tlačítko s kosočtvercem na osvědčené hollywoodské kopírce. V rámci snižovaní nákladů obsadili do hlavní role nějakého slizkého narkomana, který tu hodinu a půl v mrákotách prochodil pouze za piko a zbytek peněz asi padl na tu dvacet minut sprchující se kikinu s kulantním tělem, které to však paradoxně více slušelo bez hlavy. Takže nic nového pod sluncem! Každou čtvrthodinu bizarní zmrd, pardon, chtěl jsem říct smrt, a závěr překvapivý jako výron v laciném pornu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

První díl se my líbil jen mě přišlo že mohl mít větší koule tenhle díl na to jde od začátku s těmi koulemi což je rozhodně plus. Dalším plusem je parádní gore vraždy a děj. Prvnímu dílu jsem dal 5 hvězd (přece je Aju mám rád) tomuhle dávám o 1 hvězdu míň. Od Victora Garcii jsem viděl jen sračkový Návrat Do Dom Hrůzu (dal jsem mu odpad) takže rapidní zlepšení dokonce bych šel i do dalšího/ ch dílů i když tohle téma by se dalo recyklovat do nekonečna :-). ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně povedené pokračování, kdy se mrtvý mstí za to, že je někdo zavraždil pomocí zrcadel. Děj je jasný a dobře srozumitelný. Vraždy jsou nápadité a dostatečně krvavé. Za zmínku určitě stojí scéna ve sprcháči ta je opravdu povedená. Ano o proti prvnímu dílu je tam méně toho napětí , ale nemyslím si že je to na škodu. Určitě doporučuji. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Zrcadla 1 sa mi páčili a tak som sa rozhodol pozrieť aj 2.No a musím povedať že príjemné prekvapenie.Samozrejme je to o dosť horšie než 1 ale nieje to žiaden prepadák.Hlavný herec dosť nesympatický neviem či mal zámerne vyzerať ako feťák ale ak áno tak sa im to podarilo.Lakačky no skoro žiadne možno 1. Takže ak vôbec do 3 by som sa vôbec nehrnul a nechal to už takto.3* a 50% jednohubka ku ktorej sa už nevrátim. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Frederik Wiedmann: 1. Main Title (3:30) ,2. Kayla (1:48) ,3. Slice (2:29) ,4. Alive (2:03) ,5. Run! (1:59) ,6. Who is Henry Schow? (2:01) ,7. Eleanor's Lament (3:33) ,8. Keller Returns (1:27) ,9. Suspicious (2:16) ,10. Loosing Her Up (2:04) ,11. The Murder (1:24) ,12. Want a Slice? (2:37) ,13. At Henry's House (1:18) ,14. A Corpse in the Basement (1:07) ,15. Car Crash (1:21) ,16. Max's Theme (1:24) ,17. Broken Glass for Dinner (1:24) ,18. Nightmare (1:04) ,19. Revenge (1:28) ,20. Arriving at the Crime Scene (1:07) ,21. Reflection (1:20) ,22. In the Basement (3:01) ,23. Mirror Syndrome (2:13) ,24. Breaking Glass (1:01) ,25. It's Over (1:19) ,26. Mirrors II (4:04) , ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)
  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama