Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

Hoonza 

všechny recenze uživatele

Znalec: Má to cenu tak 8 až 10 tisíc dolarů... Zákazník: Super, tak já za to chci 10 tisíc dolarů Rick: Dám vám za to 1500 dolarů Zákazník: OK Jedna věc je, že ten pořad je celkem slušná zábava díky zajímavým předmětům, druhá věc je, že tomu nevěřím ani ň. Už jsem na netu spoustu článků o tom, že většina kšeftů v tomto pořadu, je hraná/domluvená... Jestli nevěříte, koukněte sem: http://centraltendencies.com/2011/03/pawn-stars-is-fake/ ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Jednohubky z produkcie HistoryChannel ktoré nemôžu nikoho uraziť. Radšej by som však videl tuzemskú čiernobielu (a asi viac do čierna) odnož relácie s podtitulom "Čo dnes Dežo šlohol?" či "Čo sa dá z domu spenažiť, lebo do dávok ďaleko". Doba je však ťažká aj v Amerike, tak sa ľudia húfne hrnú do bazárov aby strelili rodinné klenoty či kdejaké povalové ležiaky. Máte doma nachcané vo fľaši od samotného Lincolna alebo fotku z Hitlerovej kolonoskopie? To všetko má svoju cenu. Samozrejme nižšiu než si myslíte. ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pro mne originální reality šou, která ukazuje v čem všem se dá v USA podnikat. Přeprodávání sběratelských kuriozit, které mají šanci přežít díky sběratelským nadšencům, může být docela záslužná činnost. Ke všem nabízeným kouskům, ať už z vojenské výstroje, hudebních nástrojů a nosičů, či fotografiím podepsaným slavnými osobnostmi se téměř vždy váže nějaký zajímavý příběh. Navíc je třeba historický původ věcí vždy prokázat a obstát před posouzením odborníka a znalce v oboru. Nezasvěcený divák se doví spoustu informací a zajímavostí o dané starožitnosti, které jsou podány vtipnou a zajímavou formou. Vadou na kráse je snaha majitelů zastavárny raritu podcenit a prodat se ziskem. To je holt ten kapitalismus. S rodinným klanem Harrisonů jsem se spřátelila natolik, že jejich pořad sleduji celkem pravidelně již třetí rok a stále mě baví. Taky bych chtěla pochválit na současné poměry skvělý dabing. Obzvláště Chumlee se povedl natolik, že si ho musí každý zamilovat. ()

muti 

všechny recenze uživatele

pohlad do americkej zalozne ktoru vlastni jedna podarena rodinka. vykupuju starozitnosti, ktore posuvaju dalej zberatelom. na kazdom trejde maju minimalne tak 70% zarobku (ako pise kulyk, mozte to byt az 100 nasobok) a miestami sa vobec nehanbia osmeknut nic netusiacich predajcov. ma to tak 15000, ponukam vam 1000, viac nie. okay... takze ak mate zaujem o starozitnosti a chcete vidiet ako vyzera americky biznys v praxy. inac co ma torchu stve je ze zakaznici chodia do zalozne a tvaria sa ze tym pawn stars nieco dlzia. scenario je rovnake - viete, to nie je artikel co sa dobre predava, moze nam to tu trcat roky, kazda vasa prva ponuka je uplne mimo a nasa protiponuka bude 15% z vasej prvej ceny. okradacka po americky, nic viac... jediny bonus je ze vam k zaujimavym veciam povedia nieco z historie. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Rodinný klan Harrisonů, jejich zaměstnanci + klaun seiálu Chumlee Russell a provoz zastavárny Gold & Silver Pawn Shop. Myslím, že je to vždy zajímavých a poučných 20 minut. 80 %. Ke komentáři uživatele kulyk: Nikdy jsem neviděl, že by se snažili majitelé nebo zaměstnanci zastavárny někoho ošulit. Naopak mnohokrát majiteli zastavované věci zprostředkují odhad znalce. O ceně vždy musí existovat dohoda a záleží na obou subjektech, na jaké ceně se dohodnou. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (34)

  • Nejdražším předmětem v zastavárně byla k roku 2014 cigaretová krabička, která patřila J. F. Kennedymu, v ceně 125 000 amerických dolarů. (DexMASTER094)
  • Předtím, než začal pracovat Austin "Chumlee" Russell v zastavárně, pracoval jako prodavač v obchodě se sendviči. (didas)
  • Pro potřeby natáčení byla část prodejny oddělena, aby do ní neměli přístup turisté. Vše probíhá u jiné pokladny, než kterou lze vidět v pořadu. Turisté alespoň tuto část prodejny fotografovali, a proto lze na pokladně vidět pásku "nefotit tímto směrem". (DexMASTER094)

Reklama

Reklama