Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Akční
  • Komedie
  • Drama

Pořady (9)

QI XL

QI XL (2013)

Geniální!!! A další důkaz toho, že v této kulturní žumpě (které někteří vtipálci říkají stát) se prostě nemůže ujmout nic, co není alespoň trochu podobné Novotám a dalším skvostům tv nova. Jak Leoše moc nemusím, tak tady mi rozhodně nevadil, ba naopak. Jeho zjev s těmi přerostlými brýlemi, na ten se hned tak nazapomenu:))) A taky tomuto pořadu vděčím za to, že jsem objevil neuvěřitelně charismatického šílence, Jakuba Koháka . On byl také důvod, proč jsem si užil ty první 2 řady Tvoje tvář... Pro mě je tento pokus (tuším u nás 11dílný) až kultovním počinem, ve kterém už u mě určité debaty (jako ta o olympijských medailích) doslova zlidověly a to se nebojím napsat v době, kdy je tento pojem už dávno zbagatelizován a vysoce znehodnocen brutálním nadužíváním. P.s. originální verzi se Stephenem Fryem, který zemrel v r.2016 (mj. Mycroft v Sherlock Holmes: Game of Shadows či V jako Vendeta) znám.

Halloween: The Inside Story

Halloween: The Inside Story (2010)

Absolutní povinnost pro všechny, kteří beznadějně propadli mému jmenovci v roli ultimátního ztělesnění, čirého ZLA!!!

Mistři zastavárny

Mistři zastavárny (2009)

Tak tohle má větší koule,než většina seriálů a thrillerů dohromady! Tento druh (když se to ovšem povede) pořadů,jak jsem před pár lety s překvapením zjistil,mě hodně fascinuje a je to často fakt větší napínák,než Hitchcock.:) A že je to vykonstruované? A co jako? Svůj účel to plní beze zbytku.

Hotel Insomnia

Hotel Insomnia (2010)

Tento nadmíru velmi povedený pořad, ne pro tupé masy, mi bude navždy chyběti.

Kalendárium

Kalendárium (1993)

Nejlepší jest, když tam mám nějakého toho oblíbence, ať literáta či režiséra. Ne, autory comicsů tam rozhodně nečekám, haha.