Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Morloth 

všechny recenze uživatele

Jako samotný film by to byla neskutečně hrozná amatéřina, v některých pasážích mne výkony "herců" vyloženě lezly na nervy, scény se spermiemi mi přišly neskutečně blbé a navíc obšlehnuté, Carmen Electra se mi nelíbila, to radši Lucy, ale stejně jsem se bavil. Komentář byl geniální. To ostatní nepodstatné. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem se musel ptát sám sebe, jak by na dokumenty o svém druhu asi reagovala zvířata, o kterých je tak rádi točíme. Možná by jim to připadalo stejně vtipné jako nám dokument o páření pozemšťanů, který vlastně funguje ve dvou liniích. Romantická podzápletka splňuje jak funkci samostatného nezávislého snímku, dokumentární jednotka se na ní pevně váže a odkrývá veškeré zákonitosti lidského života. Hlavní komediální jednotkou je tak ono neporozumnění lidskému životu, které je pronášeno velmi sebevědomně. Jenže aby toho nebylo zrovna málo, vtip tu nezprostředkovává jen ono špatné chápání jistých lidských zvyků, ale též rozdílný pohled mimozemšťanů, kteří nechápou přesné použití věcí, bez kterých si mi nedokážeme představit život, přesto si je v několika případěch velmi chytře domýšlejí (sameček podávající jemné plátky barevné stromové kůry válečníkovi, který pokud je s jejich barvou spokojen, pustí samečka dál). Zajímavý je též postup, který přichází téměř na konci, a ve kterém se rozdíly mezi oběma příběhovými liniemi stírají, ba se obě na okamžik protnou (setkání se spermiemi na běžecké dráze). Sexuální praktiky pozemšťanů však dokáží dokonce i příjemně překvapit, scéna, ve které je akt početí symbolizován záběrem na rostoucí atomový hřib je opravdu nečekaná a má jistý punc kontroverze. Několik situací je vážně k popukání a párkrát jsem se neubránil smíchu. ()

Reklama

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho komentáře, tak by ten film byl úplně o ničem. Tady je vidět, jak lehce s trochou fantazie se dá udělat z naprosto průměrného filmu vynikající snímek, který má šťávu, je originální a opravdu pobaví. Myslím, že by si ostatní filmaři měli vzít ponaučení a taky občas zkusit něco nového a třeba vytáhnou ty svoje romantické komedie z toho klišovitého sterotypu. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Sakra vtipná komedie u které (jako u málokterého filmu) se mi líbil český dabing (hlavně suchý komentář Čecha) než originál. Abych byl upřímný, tak už dlouho jsem neviděl komedii, která by měla originálnější námět. Bylo to opravdu zábavné a Carmen je opravdu kočka. Ovšem hláška: Sperminátor: Nepřítel všech semen! Ta nemělo chybu ;) ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Komédia ako komédia... Fór ani jeden nápad celkom dobrý chvíľku ma to aj bavilo, no po čase ma ten rozprávač začal nudiť a ku koncu dokonca vadiť. Vo filme sa nijako nemohli prejaviť herecké výkony, pretože sa jednalo o film vychádzajúci zo života. A tak aj bečokvý herec ako Astin či céčková Electra sú celkom aj vhodný do tohto filmu. V tomto snímku stačilo, aby herci vyzerali len dobre herectvo sa od nich nečakalo. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama