Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Humanitární skupinka zdravotníků je na své zpáteční cestě z bývalé Jugoslávie unesena a uvězněna neznámými cizinci. Od této chvíle zdravotní sestra Carol a její dva kolegové mohou jen s hrůzou přemýšlet o tom, co s nimi únosci plánují... (PetriK12)

Videa (4)

Trailer

Recenze (107)

berusche 

všechny recenze uživatele

Velkou výhodou snímku je jeho stopáž! Je tak krátký, v podstatě, takže vám skutečně musí prozradit spoustu věcí dostatečně brzo, aby mohlo dojít k typickému a oprávněnému boji o život všemi dostupnými prostředky. To ze snímku dělá dostatečně rychlou podívanou, kdy jeden záběr střídá druhý. To také vidím jako jednoznačné plus. Nevýhodou však jsou rekvizity z bývalé Jugoslávie, jako nejnovější VW či oblečení a podobně. Tady se teda tvůrci řádně sekli, asi jako v tom, že bývalá Jugoslávie opravdu nezasahovala do Československa, natož do Ruska. Ale budiž vám odpuštěno, pokud to mělo být vtipné, já se fakt bavila. Pokud jste to mysleli vážně, já vám za toho pana doktora ty hvězdy dám. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDO JSOU TI CHLAPI? MAFIE? ARMÁDA?“..... /// Chtějí je zabít? Chtějí je živý? Lehké napětí přináší nejen přítomnost starostlivého lékaře. HLAVNĚ NEPROPADAT PANICE! Dva ze tří uvězněných brzy zjistí, jak to s nimi doopravdy je. (Ne že by je to uklidnilo...). Napětí není nic moc (dneska utíká kde kdo). Krve málo – vlastně plnej kastrol tý prasečí jsem už viděl i ,,live“. Nechat se věznit? No a (jsem četl, že snad někde za to i platěj...), když mě nikdo netýrá.... Snad jen ,,sympaťák Ivan Franěk (z toho nám roste novej K.Roden. Asi...). Tak vám nevím, celkem slabota. COŽE???? Optimistickej konec? I tý krve je málo.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč bych neměl důvěřovat modrým dodávkám. 2.) Jsem zvědavej co mě může čekat, když mě (nečekaně) strčej do klece. 3.) Jsem připravenej darovat nějaké orgány. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není špatný horor, ale trochu mě mrzí, že peckám jako Martyrs či Inside se to taky ani zdaleka nepřibližuje. Nicméně mě velmi baví pohled dnešních Zápaďáků na tajuplné slovanské živly z jihovýchodu. Čtvrtá hvězda tak trochu nezaslouženě za to, že s hlavní hrdinkou sdílím téměř chorobný strach ze psů, takže pár scén pro mne bylo velice hororově nepříjemných. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Velmi mě pobavilo "politicky korektní" mlžení kolem místa konání "ex-jugoslávie" je fakt nápad. První půlka mě svou neoriginální sterilností a tuctovostí i docela nudila, poslední dvacetiminutovka se však, hlavně díky Ivanu Franěkovi a jeho vytříbenému balkánskému dialektu, k němuž netřeba titulky ani dabing, však velice zaujala. Taková nevýrazná tuctovka. Nijak mě to neurazilo ale ani nějak moc nezaujalo. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Je zrejmé , že Yann má nepopierateľný talent , žial svoju H-jazdu načal témou , ktorá ma obchádza oblúkom. Balkánsky konflikt dostal na svetlo sveta hordu pošukov , humanitárne posily si svoje iste užili ( to by som prenechala inému žánru ) a odber orgánov pochybnými figúrkami v bielych plášťoch ( to tu už bolo ). Cast sa ale vydaril ( u France je to už pravidlo ) , celé to má ten správny color/feel ako bratia a sestry staršieho data ( Front/ Mart ).Scéna s nesmrteľným sádlom v kuchyni potešila, no aj keď pridám sympatických hafanov - stále Mi vychádza tá 3ka. Každopádne Gozlan upútal Moju pozornosť a trpezlivo budem čakať na Jeho reštart. Aj keď je to o inom , ale mám pocit , že ružolíci švédi to svojím " Psalm 21" frantíkom natrú. ( možno sa mýlim - dúfam , že ee ). Tá " INTERNATIONAL H - WAR " ma baví viac , ako nejaké OH . ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Postava Ivana Fraňka pochází z bývalé Jugoslávie, on však hovoří ve filmu česky. (claudel)
  • Captifs se z velké části natáčelo v Alsasku. (claudel)

Reklama

Reklama