Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Humanitární skupinka zdravotníků je na své zpáteční cestě z bývalé Jugoslávie unesena a uvězněna neznámými cizinci. Od této chvíle zdravotní sestra Carol a její dva kolegové mohou jen s hrůzou přemýšlet o tom, co s nimi únosci plánují... (PetriK12)

Videa (4)

Trailer

Recenze (107)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Velmi mě pobavilo "politicky korektní" mlžení kolem místa konání "ex-jugoslávie" je fakt nápad. První půlka mě svou neoriginální sterilností a tuctovostí i docela nudila, poslední dvacetiminutovka se však, hlavně díky Ivanu Franěkovi a jeho vytříbenému balkánskému dialektu, k němuž netřeba titulky ani dabing, však velice zaujala. Taková nevýrazná tuctovka. Nijak mě to neurazilo ale ani nějak moc nezaujalo. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný.Celkem solidně natočený,žádná amatérština.Sice se v první půlce občas objeví hluchý místo,kdy má člověk chuť trochu posunout děj,ale ta druhá půlka už je celkem výživná.Navíc pro nás se ve filmu objevujou zajímavý postavičky(Bittnerová,Franěk),navíc ten tady má vskutku ďábelský vzevření.Film je povedenej,Frantíci znovu ukázali,že v tomhle a podobnejch žánrech sou mistři.60%. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Trailer som nevidel. Stačil mi obsah filmu a pekný poster, aby som sa o film zaujímal... a ono to je takáto blbosť :( Bez štipky nápadu či originality to ide podľa dávno nastavenej šablóny. Ďalší z rady zbytočných hororov, ktoré budem musieť do budúcna už selektovať dôslednejšie. PS: a mieste hororové osadenstvo by malo trochu vychladnúť a nechváliť každú sprostosť :) ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Je zrejmé , že Yann má nepopierateľný talent , žial svoju H-jazdu načal témou , ktorá ma obchádza oblúkom. Balkánsky konflikt dostal na svetlo sveta hordu pošukov , humanitárne posily si svoje iste užili ( to by som prenechala inému žánru ) a odber orgánov pochybnými figúrkami v bielych plášťoch ( to tu už bolo ). Cast sa ale vydaril ( u France je to už pravidlo ) , celé to má ten správny color/feel ako bratia a sestry staršieho data ( Front/ Mart ).Scéna s nesmrteľným sádlom v kuchyni potešila, no aj keď pridám sympatických hafanov - stále Mi vychádza tá 3ka. Každopádne Gozlan upútal Moju pozornosť a trpezlivo budem čakať na Jeho reštart. Aj keď je to o inom , ale mám pocit , že ružolíci švédi to svojím " Psalm 21" frantíkom natrú. ( možno sa mýlim - dúfam , že ee ). Tá " INTERNATIONAL H - WAR " ma baví viac , ako nejaké OH . ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak. A teď bych rád věděl, kde se stala chyba. Proč mě film, který má dobrou kameru, herecké výkony a ne úplně blbý příběh, ve finále tak nudil? Možná kvůli slabému napětí,možná kvůli nedostatečnému představení hlavních postav, nevím, prostě to na mě nefungovalo a i přes tu krátkou stopáž neoslovilo, natož aby mě to vyděsilo. A možná to bylo i kvůli tomu, že to tak jako tak působí jako průměrný horor... Lepší 2* ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Postava Ivana Fraňka pochází z bývalé Jugoslávie, on však hovoří ve filmu česky. (claudel)
  • Captifs se z velké části natáčelo v Alsasku. (claudel)

Reklama

Reklama