Welcome
Krátkometrážní / Drama
USA, 2007, 12 min
Kirsten DunstHrají:
John Hawkes, Winona RyderObsah
Když se mladí manželé s malou dcerou přestěhují do nového domu, jsou nečekaně konfrontováni s neznámým návštěvníkem. Režijní debut americké herečky Kirsten Dunst. (Greg)
ivishka
Ze začátku jsem se lekla,že z toho vznikne snad další paranormal activity..Ale mile mě to překvapilo. Winona Ryder zase předvedla jak skvěle umí hrát a Kirsten Dunst zase ukázala,že není jenom skvělá herečka ale i celkem dobrá režisérka. Nevím jestli by to mělo dostatečný potenciál na film,jelikož by to byla spíše komedie než drama a hlavně pokud by pokračovali stylem paranormálních jevů,které do jisté míry nahánějí husí kůži pak by to vyznělo zase opravdu jako klišé opakující se v paranormalu.Takže jako kraťas jeden z nejlepších hraných co jsem kdy viděla :-).(22.1.2012)
snob
Kirsten Dunst jako herečku minimálně nemusím, snad jí až nesnesu, ale její režisérský minipočin je minimálně hezký. Snad až víc než minimálně hezký aneb jak mít z minimálního počinu maximální požitek. Je minimálně fascinující jak lze jedním slovem, dokolečka opakovaným, minimálně zhnusit čtení komentáře když už ne zrovna zprotivit. Online ke shlédnutí minimálně tady(21.1.2011)
Marvel25
Kéžby Kirsten, jakožto má oblíbenkyně, jednou natočila něco velkého. Tohle se jí povedlo.(24.8.2011)