Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (238)

plakát

Human Flow (2017) 

Tož, Leni Riefenstahlová také natáčela megalomanské filmy s velkým citem pro účelovou pravdu. Je zajímavé sledovat obě strany názorového i postojového tábora. Jedni ukazují jen čluny plné mladých perspektivních pánů černé pleti, kteří jedou do Evropy pouze plenit, znásilňovat a stát ve frontě na sociální dávky, Wej-Wej zase jen čluny se zbídačenými ženami, dětmi, starci a invalidy o holi. Je to snad účelová snaha vyvolat v divákovi soucit a donutit ho volat po zrušení hranic a vší opatrnosti? Wir schaffen das v manipulativně dokumentárním hávu. Objektivitu nehledat, nebude k nalezení.

plakát

Idiot (2022) odpad!

Umělecké buranství, hulváctví, dramatično nahrazované řvaním "kurva". Z jednoho z nejzásadnějších literárních děl celé historie lidstva čeští burani udělali po zdi rozmazané hovno. Nic jiného. Styďte se, burani z národního. Bez špetky pokory vůči Dostojevskému, hlavně vystříkat co nejvíc těch svých sebestředných sekretů z pohlavních oudečků a pošpinit jakékoliv hodnoty, které jsou v dosahu. Děsně mě to nakrklo. Ta zvířecí nízkost tvůrců. Co je tohle za dobu, pane Bože, co je tohle za zvrácenou dobu.

plakát

Star Trek: Discovery (2017) (seriál) odpad!

Star Trek: Harlequin. Star Trek, z kterého tekla menstruační krev. Sladkobolné, neustále se mezi výbuchy šťourající v přecitlivělé nudě a slzách. Bože, proč to věčné cpaní novodobého komunismu do všeho, co se hýbe.

plakát

Anděl Exit (2000) odpad!

Český intelektuál je tvor impotentní. Neumí, neumí a neumí, jen zběsile onanuje a chce za to být obdivován.

plakát

Poslední semestr (2018) odpad!

Johnny Depp se dal na točení instruktážních videí z převýchovných táborů. Tý jo, asi hypotéka. Nebo drahý rozvod. Odporný a veskrze nelidský a nehumánní pokus o... cokoliv, jen ne film. Tam nebyl ani kousek člověka. Jen konstrukce plná scénáristického hnisu.

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Sám doma ve stylu Stalloneho. Ale stejně, Kevin to zvládl s větší grácií, to se nedá svítit

plakát

Zbrusu Nový zákon (2015) 

Proč mám pocit, že od scény s opicí to získalo odér propagandy newspeaku? Ne že by tam nebyl už předtím, ale od zmíněné scény to bylo takové až bolestně očividné.

plakát

Vláda (2010) (seriál) 

Tedy, měl jsem pocit, že podobné agitační filmy a seriály jsou v naší republice přijímané tak trochu s rezervou, protože podobně agitačních a těch zdánlivě politicky správných kousků jsme měli možnost zažít neúrekom. Vždyť je to jen líbivější verze politiky Angely Merkelové a spol. Impotentní, vždy rychlošípovsky správná a bez poskvrnky. A hlavně, tak pokrytecky lživá. Ten seriál byl esencí manipulace.

plakát

Nepříčetná (2018) 

Zbytečně brutální a vyhrocené, zbytečně nepřirozené. Ač v mnohém poutavé

plakát

Masokr: přijetí minulosti (2017) 

Veganský džihád o krásném novém světě. Samotnou, a jistě nosnou, myšlenku odmítání masa, žel bohu, podělali odpuzujícím fanatismem. Bylo to tak zlé a vymezující se. Och jé, takhle se to nedělá.