Reklama

Reklama

Morgan M. Morgansenovo dostaveníčko s Destiny

(neoficiální název)
  • USA Morgan M. Morgansen's Date with Destiny
Animovaný / Krátkometrážní / Romantický
USA, 2010, 6 min

Obsahy(1)

Už samotný názov prezrádza, že sa jedná o Morganovo rande. V ukážke vidíme celé rande od Morganovej prípravy až po príjemné ráno s Destiny. Samozrejme sa ani toto rande nezaobišlo bez malého problému. (Norus88)

Recenze (27)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jejich osobotlapky se spárovaly při stolokraji." Netuším, v jakém jazyce je příběh úspěšného rande vyprávěn a ani netuším, do jakého jazyka byl přeložen, nicméně to musel být zapeklitý oříšek. Přehršle neexistujících jazykolamů se na mne totiž svižně valily z obrazovky a já jsem během zavalení pochopil, že došlo k jasnému vítězství formy nad obsahem. To je sice trochu škoda, ale jazykové hrátky mne rozhodně zaujaly. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si říkal, kdo tohle opravdu výborné a velice zajímavé dílko režíroval a on to byl sám Joseph! Doufejme, že to pro nás znamená příslib něčeho většího (z herců se už mnohokrát stali skvělí režiséři, že, Clinte a Bene) do budoucna. Rozhodně stojí za to tohle dílko zhlédnout. A myslím, že tohle je jeden z mála případů, kdy vám přijdou vhod i české titulky (sám s angličtinou nemám problémy, ale ty složeniny slov, které se zde vyskytují, to nevím, jestli bych pochytil…) Video i s titulky najdete zde. 80 %. ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Tohle je hrozné jazykolámající dílo. Což je jeho největší předností. I když je vizuální animovaná art stránka skvělá, tak příběhu to zrovna moc nepobralo a zakládá si to právě na různých druhách časů, krkolomných složeninách apod. Nutno ale uznat že velice dobře a funguje to s vizuální stránkou skvěle. Kraťas je ke shlédnutí s moc dobrými českými titulky zde. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

"Rty zvišňované na max.." -- Ten slovník prostě nemá chybu.. Je o vtipné, romantické a nádherné.. Zpracování dokonalé a Joseph Gordon-Levitt i Lexy Hulme vynikající! Opravdu nemám, co bych vytkla.. Tohle se prostě povedlo! (Shlédnout můžete zde.) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama