Reklama

Reklama

Tajemný muž

  • Kanada The Tall Man (více)
Trailer

Když se jí ztratí syn, snaží se zoufalá matka rozluštit hádanku tajemného muže, který údajně unáší děti. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (485)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Film je natočenej fakt dobře, kvalitně odehranej, zamotanej, takže člověk pořádně neví na čem právě je. To se mi líbilo. Atmosféra je taky více než dobrá. Tohle všechno ale zabíjí myšlenka filmu, která je prostě... nenacházím slov, no prostě na přesdržku. Jsem tím dost znechucenej, v tomto případě to prostě nejde brát jen jako na film, jako nereálnou věc. Jestli takhle tvůrci filmu uvažují, že by to třeba mohlo fungovat, tak z toho mi je fakt na nic. Filmový zpracování dobrý, obsahová stránka vzhledem k závěrečnýmu rozuzlení je pro mě odpadem! Kéž by to skončilo nějak jinak... 55% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná režijná prácička, so scenárom už som si nie taký istý. Asi dve tretiny filmu paráda, zásadný zvrat v polovici luxusný. Ku koncu to už však stráca akúkoľvek logiku a finálny twist už bol vyslovene navyše. Chápem, čo sa tvorcovia snažili povedať, ale vo finále sa im to solídne vymklo z rúk. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,… PROTOŽE MNOHEM HORŠÍ VĚCI SE ZDE STÁVALI DĚTEM....“ /// Když selže systém přichází TAJEMNEJ MUŽ. Pedofil? Bubák? Ďábel? Rozhodně ne duch. Může změnit svět? ... Americkej venkov na ,,x-tej“ způsob (mám dojem, že Amíci by Vesničku mou, (střediskovou), zřejmě nepobrali…). Cold Rock je dalším vzorem pro prdele světa, a film dost slušně odvedenou filmařinou (s překvapivě hnusně zajímavou J.Biel). Sázka na (solidní) držení v nevědomosti (SPOILER pro intelektuály – připrav se, že s tebe budou dělat kreténa) by mohlo bejt hlavním lákadlem. Já bych doporučil ještě vkusnou thrillerovou stránku, dobrej myšlenkovej veletoč a nethrillerově rodičovsky silnej závěr. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Slyšel jsem, že totálně dojebaná Jessica Biel stojí za viděnou. 2.) Na vokrese se nám začali ztrácet parchanti. 3.) Jsem tajemnej a žeru děti (jako rád že je mám… ). 4.) Thx za titule ,,DoubleJo“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

tron 

všechny recenze uživatele

Skvelá a mrazivá vec, v ktorej sa prekvapivo nestráca Jessica Biel, najúžasnejší je ale totálne nepredvídateľný scenár, ktorý sa s nami strašne zahráva a nakoniec nás nechá len v spoločnosti chladných záverečných titulkov, aby sme mali more času rozmýšľať nad tým, čo sme práve videli a ako by sme na mieste istých postáv z tohto príbehu jednali my. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Thriller, který se zvrtne nakonec v něco úplně jiného a to "něco jiného" u mě film srazilo málem k odpadu, ne snad pro otázku, kterou film pokládá a na kterou neznám jednoznačnou odpověď, ale pro tu zpětně viděnou bagatelizaci celé věci, kdyby to kurva zůstalo u thrilleru a na konci tam vyskočil čertík Bertík co žere děti tak bych to skousl víc, ale tohle ? ! Možná SPOILER! : Pro sebe si jen říkám a kdo vlastně a na základě čeho rozhodoval, že tohle děcko ano a tohle ne ? Nicméně ta thrillerová část sama o sobě je řemeslně skvěle zvládnutá a Jessice to sluší :) Btw: Já vlastně stejně seru na cizí děcka, mám svých dost:) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (7)

  • Film byl dostupný ke stažení na internetu ještě před svojí premiérou. (Dlee)
  • S největší pravděpodobností je film insiprován duchem jménem Slender man, který má odnášet děti a potom je jíst. (josefklimes)
  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v USA, tak jeho filmovanie prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama