Reklama

Reklama

Tajemný muž

  • Kanada The Tall Man (více)
Trailer

Když se jí ztratí syn, snaží se zoufalá matka rozluštit hádanku tajemného muže, který údajně unáší děti. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (485)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,… PROTOŽE MNOHEM HORŠÍ VĚCI SE ZDE STÁVALI DĚTEM....“ /// Když selže systém přichází TAJEMNEJ MUŽ. Pedofil? Bubák? Ďábel? Rozhodně ne duch. Může změnit svět? ... Americkej venkov na ,,x-tej“ způsob (mám dojem, že Amíci by Vesničku mou, (střediskovou), zřejmě nepobrali…). Cold Rock je dalším vzorem pro prdele světa, a film dost slušně odvedenou filmařinou (s překvapivě hnusně zajímavou J.Biel). Sázka na (solidní) držení v nevědomosti (SPOILER pro intelektuály – připrav se, že s tebe budou dělat kreténa) by mohlo bejt hlavním lákadlem. Já bych doporučil ještě vkusnou thrillerovou stránku, dobrej myšlenkovej veletoč a nethrillerově rodičovsky silnej závěr. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Slyšel jsem, že totálně dojebaná Jessica Biel stojí za viděnou. 2.) Na vokrese se nám začali ztrácet parchanti. 3.) Jsem tajemnej a žeru děti (jako rád že je mám… ). 4.) Thx za titule ,,DoubleJo“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení po Mučednících a důkaz, že dobrý film lze natočit s brutálním gore i bez něho. Povedený thriller občas sklouzne až k horrorovému mrazení, v základu jde však především o psychologické drama. Režisér se opět zamýšlí nad světem, ve kterém žijeme, světem plným chudoby, násilí, chladu a odcizení. Utrpení a beznaděj světa dospělých se přenáší na nevinné děti, které pak trpí stejně. Prostě takový KOLOBĚH... Ne každému je koloběh lhostejný, dokonce jsou tací, kteří ho chtějí zastavit. Cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly. V mrazivém závěru je divák postaven před otázku: skončily děti v pekle, nebo je jim lépe? Zdánlivě pomalé tempo snímku má v sobě napětí, současně předkládá řadu efektních scén z rozličných úhlů kamery, často z ptačí perspektivy. Působivý je noční les se strašidelnými zvuky, mlhou, výmoly a zrádnými bažinami. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Odumierajúce mesto, kde zdochol pes. Ale len zdanlivo. Pretože onedlho sa jeden havo objaví. S riadne ostrými a vycerenými zubáľmi! Navyše v opustených budovách žije, zdá sa oveľa menej ľudí, ako celkový počet zmiznutých detí na výveske pohrešovaných ľudí. Miesto doktora zastáva sestrička, miesto nemocnice je tu opustená škola. Miesto dieťaťa z párového vzťahu: poloincestné, ledva dýchajúce bábo. A záhadný muž, nočná mora, unášajúca deti. Zdá sa, že sa pomocou nich nejako snaží znovu oživiť opustené banské chodby. A azda to je celé inak. Vyznením rozhodne zaujímavá variácia štandardného thrilleru o psychopatickom únoscovi. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Vzdor všemu zamotávání a kličkám poněkud předvídatelné. Naštěstí se spokojili až se třetím nejhorším rozuzlením, které mne v průběhu napadlo, takže jsem nemusela na konci dštít oheň a síru. Přes onu předvídatelnost a jistou naivitu docela příjemně koukatelné - na tom se ovšem nemálo podílí výborná obrazová stránka, zejména dobrý střih. Chodemmimo, v první části to mělo o dost víc atmosféry než do nebes všude možně vynášený Sinister. A velmi mne potěšilo opět vidět Jodelle Ferland. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Naštěstí není v žánru uvedeno "horor"! No, ono tam vážně nebylo nic strašidelného! Mysteriozní? Panečku! Ano, jde o mix několika žánrů, ale zdálo se mi, jakoby žádný z nich nebyl dotažen do konce. Budu si tedy myslet, že se jednalo o drama, temné drama, které mělo na víc, než jen na zmateně pobíhající Jessicu Biel a několik sedláků. 35% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (7)

  • Film měl premiéru v roce 2012 na Filmovém a hudebním festivalu South by Southwest v Texasu. (Terva)
  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v USA, tak jeho filmovanie prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)
  • Když se Julie (Jessica Biel) umývá na toaletách, má na bradě otevřenou ránu, ovšem po opláchnutí má rázem bradu bez šrámu. (NICOTINE)

Reklama

Reklama