Reklama

Reklama

Machři

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Do světa krásných dortů, sladkých cukrovinek, lahodných jitrnic a tlačenek se dostaneme v zábavném pořadu věnovaném dvěma tradičním řemeslům, cukrář a řezník. Dva mladé učňovské týmy a skuteční mistři, kteří už léta dědí obě řemesla z generace na generaci, nám odhalí zákulisí, tajemství úspěchu i úsměvné příběhy spojené se svou profesí. Jejich šikovným rukám se pokusí vyrovnat moderátoři V. Žilková, P. Zedníček a pozvaní hosté L. Vondráčková, O. Navrátil nebo P. Nový. To všechno slibuje nejen potěšení pro oči, ale především pořádný nápor na naše chuťové pohárky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Ryzí Odpad. No, ano, omlouvám se, že opět plním plán své televizní kritiky na 120% - až se může zdát, že jsem dopředu připravenej odsoudit všechno, co nám "modře blikajúcí debilizátor" naservíruje. Předem upozorňuju, že to není pravda. Ke sledování pořadu "Machři" jsem přistoupil s čistým srdcem a dokonce s pocitem, že by to nemusela bejt až taková tragédie. Bohužel, jsem se mýlil. Ono je to, přátelé, ještě horší, než by člověk čekal. Náplň úplně jalové soutěže-nesoutěže by možná vydala na odpolední pořad úrovně "Bludišták" nebo "Pálí (se) vám to." Ovšem jako zábavná show na sobotní večer? Ehem, tak to ať se na mě celá milá ČéTé nezlobí. Vezměme už jenom tu geniální ústřední myšlenku postavit televizní pořad na sporu, jestli jsou lepší "jabka" nebo "hrušky" - v našem případě tedy cukráři nebo řezníci. Do toho se namotají již obligátní celebrity jako "advokáti" daných povolání (eh, perlička: řezníky zastupuje Lucka Vondráčková, kterou bych tipoval, že neví úplně přesně, co si představit pod slovem "klobása"), dále se do komponovaného večeru zamontují výstupy z výrobny potravin, ukřičená afektovaná a hlavně tragicky nepřipravená Žilková, hádankový kvíz s opravdu zajímavými otázkami typu "kolik tuku je v salámu vysočina", sem tam se do toho prskne nějaká tá piseonka pro prostý lid. Nesmí se ještě zapomenout na prostřihy "nadšeně jásajícího" publika a závěrečnou (opravdu okatě neplánovanou) plichtu. Výsledkem není kulinářská specialita k potěše diváka, nýbrž upachtěná a supernudná pozlátková kejda, ze který se člověk nejspíš celkem solidně zebleje. Zkrátka: Úplně jako když zblafnete půl svatebního dortu a na to si dáte jitrnici. Jedinou otázkou pro produkci ČT zůstává: PROČ? ()

Reklama

Reklama