Reklama

Reklama

Reality show, ve které celebrity vaří, pečou či smaží a celkově připravují pro své hosty příjemný večer. Tyto hvězdy soutěží o to, kdo nejlépe zaujme své obecenstvo, a to nejen jídlem, ale také celkovou atmosférou večera či pěkným bydlením. (oficiální text distributora)

Recenze (221)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Čápi s hovnem. Tohle pojmenování by bylo možná trefnější. Chtěl bych se opět pozastavit nad úrovní českých/slovenských reality-show a s grácií se zeblít. Má někdo jiný, než sebemrskačský důvod na to koukat? Proč se tady nevysílají zahraniční formáty reality-show? Proč se tady dělají estrádové sračky, nebo pořady o vaření, které vyšly z módy před deseti lety? No nic, zpět k Čápům s hovnem. Není to nic jiného, než VIP Prostřeno. Pojem VIP je tedy dost na vážkách, protože když vezmem v potaz, že největší hvězdou je zkrachovala česko-německá pornohvězda s botoxem na čele, selikonem v hrudníku a inteligencí, jak pochcaný ručník. Bartošová, kterou neživí hudba, ale bulvár. Hanychová, která si vytváří mediální obraz Paris Hilton, ačkoliv je narozdíl od ní inteligentní, ale stejně rozmazlená a nezajímavá. Belohorcová s manželem, které nikdo nezná. "Paní" Lída, která má být hlasem lidu, ale je tak neuvěřitelně jednoduchá až blbá, že může zastupovat maximálně slepice na svém dvorečku. Zůstává mi otázka. Skutečně máme zapotřebí koukat, jak se dané selebrity vozí v luxusních autech, létají soukromým tryskáčem na Slovensko a pak se nažerou, pošlou do prdele a jedou se nažrat dál? ANO, protože člověk má dobrý pocit, že na tom v životě není tak špatně, jak doposud myslel. 35% 31.08. 2010 ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Hit letošního léta Heja, heja se zkřížil s nejvýraznější osobností Prostřeno!. Stejný princip, okořeněno o Dolly Buster, Agátu Hanychovou, Evu Mázikovou, Zuzanu Belohorcovou a článek na super.cz. Zaostřeno na bulvár a rozvody. A ta filmová hudba je vrchol! Zmírám. ____edit: třetí díl a hrnce na zemi - není co řešit a jde se na plný. Poslední záškuby českých celebrit z dob socialismu, které se doufejme brzy a nadobro odeberou do vod teleshopingu. Ježiš, ale ten humbuk kolem - bulvárními články počínaje, reakcemi na youtube konče - je zcela geniální. Nejvypečenější pořad, který snadno předčí jakákoliv novácká zvěrstva minulosti. ()

Reklama

F.man odpad!

všechny recenze uživatele

Jesus "FUCKING" Christ. Kokain! Peklo českého houhou-buznyzu vylezlo na povrch světa! Útok na lidskou podstatu! Dejte mi lajnu! Rozvrácení státu proti kterému jsou útoky Al-Kaidy trapné výkřiky nespokojenců! Kokain! Doprdele Agáta a melouny! "JEŽISMARIA PROSKLENÝ VÝTAH! " "Co toto je totok?" "Paní to je letadlo!" Frrrk! "Moj manžel, no viete, no s KURVAMI no" Achachachacha. Doprdele. Ale tu MILFku bych mrdal. "Mám velký barák" Neeee nemáš, to má máma hlupko. Tfuj. "Ale ta paní Dolly, ta má na to, že je taková hubená ale prsa." HAF! Těším se na další a další díly! Již nikdy nic jiného! NON STOP KANÁL plný píč, PROSÍM! ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 30.8.2010 + ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA = 30.8.2010 - Stačí si pozrieť názov tohto údajne "zábavného pořadu" a obsadenie. A hodnotenie je jasné. A bohužiaľ ja som to aj zhliadol. HNOJ. Apropo jedná sa o akúsi "celekurvovritnú" variáciu na markizácke BEZ SERVÍTKY. (30.8.2010) ()

Baru.89 

všechny recenze uživatele

No co k tomu dodat. Koukala jsem se na každý díl to uznávám ale jen díky tomu abych se pobavila HLAVNĚ na účet Bartošové. Opravdu jsem nevěděla, že je to až taková husa hloupá. Nejvíc mi seděla Belohorcová, je to sympaťačka. Hanychová mi je docela nesympatická, s Mázikovou byla chvílema i sranda a Dolly se nám přišla ukázat se svým kolouchem. No ale pokud to měla být kuchařská show, pak teda nevím nevím, ani jedno jídlo mě nijak neuchvátilo. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání pořadu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po druhé epizodě druhé série. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama