Reklama

Reklama

Soukromá dramata

(pořad)

Obsahy(1)

Soukromá dramata jsou ukázkou příběhů nejčastěji obyčejných lidí. Setkáme se ovšem i s osudy známých osobností. Odkrývají tedy zpovědi všech, a to bez ohledu na jejich sociální postavení, rasu, náboženské vyznání, sexuální orientaci či příslušnost k politickým skupinám. Soukromá dramata vyprávějí osudy těch, kteří obětovali vše kvůli jediné věci. Těch, jež přežili strašlivé katastrofy, těch, kteří se pro svou lásku vzdali všeho, co v životě měli, či těch, kteří se stali oběťmi zločineckých organizací. (MaxQ69)

(více)

Recenze (14)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Soukromná dramata" sa stali súčastnou obdobou zaniknutej investigatívnej, televíznej relácie "Na vlastní oči". Jeden z jej tvorcov, novinár, spisovateľ a reportér, Jozef Klíma, prešiel z Novy do konkurenčnej Primy, kde s teamom mladých, šikovných kolegov tvorí, reláciu podobnú tej, ktorú dlhé roky pripravoval, spoločne s parťákom Radkom Johnom, pre Novu. Pán Klíma výrazne zvýšil kredit tejto relácie. *** ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Tak jako obvykle se Nova zas nečeho zbaví a Prima to hned musí honem popadnout. Kdyby tam, ale nenarvali zpátky zas stupidní témata, která se probírala v úplných počátcích pořadu 'Na vlastní oči' a ušetřili si moderátoři těch trapnejch nevtipů, tak by to snad i možná šlo. Už mi v tomhle pořadu chybí, jen návrat debilní kachny, operací za živá a bez použití anestetik. Jako se nám pokoušela Nova nalhat v devadesátým čtvrtým... ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Klíma s Kroupou jsou novináři par excellence, ovšem, chlapci, nesnažte se býti mezi reportážemi vtipní. Nebo-li, ševče, drž se svého kopyta. Kvalitní pořad, který má křivku na grafu koukatelnosti samozřejmě dle aktuálních témat. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama