Reklama

Reklama

Zvonilka a velká záchranná výprava

  • USA Tinker Bell and the Great Fairy Rescue (více)

Co byste dělali, kdybyste potkali vílu? Staňte se svědky prvního setkání Zvonilky s člověkem, který není tím, kým myslíte. Dlouho před tím, než se Zvonilka setkala s Wendy a ztracenými chlapci, se seznámila s Lizzy, dívenkou, která pevně věřila na sílu vílího prášku a kouzelnou říši víl. Když víla jednoho léta navštíví rozkvetlé anglické louky, protnou se poprvé dva velmi odlišné světy a vznikne zvláštní pouto mezi Zvonilkou a zvídavým děvčátkem, které potřebuje kamarády. Zatímco se ostatní víly vypraví na odvážnou záchrannou akci, pustí se Zvonilka do velmi riskantního dobrodružství a ohrozí vlastní bezpečí i budoucnost všech víl. Prožijte naplno úžasný Disneyho nový příběh o síle důvěry a přátelství. Film Zvonilka a velká záchranná výprava je plný napětí a snění a učaruje celou vaši rodinu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Trochu bych se opakoval, tak jen zmíním, že vše ppdstatné jsem uvedl v komentáři filmu Zvonilka: Tajemství křídel. U Zvonilky sice sledujeme kvalitní moderní animaci a konečně také nějakou hlubší myšlenku - tedy že že by rodiče měli věřit svým dětem, věnovat jim čas anebo jim nebrat jejich dětský svět, ale pořád chybí kvalitnější hudba i humor. Pohádky jsou samozřejmě určeny dětem, dceři se Zvonilka moc líbila, takže spojení mého a jejího hodnocení jsou tři hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Za to, že je snímek plný humoru, který není rozhodně špatný, ale místy opravdu rozesměje, a za to, že je to hezky pohádkové, příjemné a prostě člověk ví, že to dobře skončí, dávám 60 %, protože si myslím, že tohle je něco, co může děti opravdu bavit. Navíc, pokud se podívá i dospělý, uvědomí si, jak moc je tomu dětskému světu vzdálený a možná ho to i nakopne, aby se svým dětem trochu víc věnoval, pokud tak nečinil doposud. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ten svět mě pořád hodně baví, tentokrát jsme ale byli víc v tom lidském, který je sice stejně tak barevný, ale hlavní postava holčičky a tatínka mě trochu nudila. Stále je to ale v rámci animovaných filmů velká paráda, která se dnes už moc nevidí. Nemá to sice snahu být něčím víc, než jen pohádkou pro děti, ale i dospělým se tohle bude líbit. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak jako vždy....pěkné, vtipné, veselé, dobrodružné a krásně kreslené. CITÁT - Tati, to je ale nádherný motýl !! ( Chudák špatně nabarvenej ) Děti to žerou a i já jsem podlehl kouzlu Zvonilky. Při sledování jsem cucal lízátko a měl strašnou chuť na piškoty a kakao. Opět nadupaný bonus, který mimo jiné obsahuje videoklip How to belleve, vystřižené scény a třeba i informace o novém filmu Tangled. http://www.csfd.cz/film/241059-na-vlasku/ ()

Piggsy 

všechny recenze uživatele

Přestože dávám přednost spíše krvavým hororům, tato pohádka si mě dokázala získat. Třetí díl Zvonilky narozdíl od jiných pokračování vůbec neklesl na kvalitě, ba naopak. Byla to opět moc krásná a příjemná podívaná. Konec byl na můj vkus sice až moc "happy", ale tak to má v pohádkách asi být. Už se těším na další díl.. :) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Betkin otec povie, že víly neexistujú. Lenže vo filmoch o Petrovi Panovi sme zistili, že po tejto vete umrie vždy jedna víla. Zvonilke sa nič neprihodilo, hoci stála práve pre nich. Naopak v snímke Peter Pan: Návrat do Krajiny Nekrajiny (2002) začala umierať, akonáhle túto vetu vyslovili. (matthew.17)
  • Poprvé v tomto díle má Zvonilka jiné šaty než v ostatních dílech. Nemají výstřih a jsou složené z několika vrstev listů omotaných přes sebe. (Gardis)

Reklama

Reklama