Reklama

Reklama

Nemyslíš - zaplatíš!

všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2010, 4 min

Režie:

Filip Renč

Obsahy(1)

Tyto propagačně-výchovné spoty mají upozornit veškeré řidiče na to, aby si nezahrávali se zákonem a tím riskovali životy své i ostatních, mnohdy nevinných účastníků dopravních nehod. Režisér si při natáčení nebral vůbec žádné servítky a mnohé klipy jsou opravdu brutální. Série má lidem otevřít oči, aby si uvědomili jak přesně by nechtěli dopadnout. (Druury)

(více)

Recenze (46)

Tinaa 

všechny recenze uživatele

Originalita je jedna z nejdůležitějších věcí kdekoliv. Proto jsou ty videa, tak dobrý. Člověka už nebaví, opakující se cenzury. A manžel pumpující hrob své ženy, to taky zatím asi nikoho nenapadlo. ()

route60 

všechny recenze uživatele

Tvrdé ale ještě né tak moc jak třeba v Anglii, škoda že to už neběží a jde to poznat na silnicích, lidi se nemají rádi. ()

Scooby..

všechny recenze uživatele

Podle mě se tahle kampaň vůbec nepovedla, když už to někde běželo tak to nebylo vidět přes cenzuru ( pokud to nebylo po 22.h ) a hlavně že jsem to viděl malokdy, moc zo nepoušteli. Jinak videa jsou parádní určite stojí za shlédnutí. ()

Martan1994 

všechny recenze uživatele

Určitě to byl dobrý nápad, jenomže některým řidičům by se mohly pouštět i drastičtější záběry a jezdili by pořád stejně. Nejhorší ale je, že to často odnáší nevinní řidiči. ()

Reklama

Reklama