Reklama

Reklama

Recenze (23)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Celkem dost se to odráží mezi trapností a celkem slušnou americkou komedií. Samotné recenzování filmů je lehce nadprůměrné. Jednou za čas mi epizoda nevadila, ale celkově to není pořad, který by mě bavil. Edit: Walkera jsem přestal sledovat už možná 7 let zpět, ale když jsem se nedávno podíval na nějaké novější epizody "Pink Floyd: The Wall", "Mad Max" ukázalo, že se z toho stal už 100% odpad a jen hromada referencí s občasnou příšernou stupidní """"recenzenskou"""" pointou. Nevím jestli je to tím, že mi není 13 let a nebo tím, že se to skutečně zhoršilo, ale je to fakt odpad. Pokus o vytvoření "recenzenského univerza" je také dost trapný. A to nepočítám ještě věci, které se ukázaly, že se dějí v pozadí (ChangeTheChannel kontroverze). ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Ano, tenhle borec je frajer. Sice mi jeho recenze kolikrát hnou žlučí, protože totálně shodí nějakou mou dětskou klasiku (vlastně většina recenzí je na moje dětské klasiky!), ale čert to vem, je to vtipný. Na AVGN sice nemá, nicméně jejich mnohodílná Epic War, napříč oběma pořady, vrcholící monumentální finální bitvou plnou béčkových efektů považuju za to nejlepší co jsou kdy na youtube vidět. A jeho recenze 11 nejlepších epizod Batman: Animated Series mě přiměla, abych si tenhle geniální seriál postahoval a skouknul. ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Především, Nostalgia Critic není pro mě jen jeden hysterik s kšiltovkou, ale celý košatý tým pod "Channel Awesome" (Nostalgia Chick, Cinema Snob, Todd in Shadows a další). Ať jsou jakkoliv bytostně spjaté s Hollywoodem a mainstreamem, ať už s recenzemi souhlasíte či nikoliv, zdají se vám vtipné či trapné, hodně filmů jsem si připomněl/objevil právě díky nim. Postupem času se z nich stávájí pomalu samostatné filmy, viz famózní 45.min muzikálová recenze na 'Les Miserables'. Tahle partička má své místo v historii YouTube komunit jisté. ()

Kucndo 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám nějaký film celkem pozdával a připadal přinejmenším slušný, tak se nedívejte na recenzi toho filmu právě od tohodle týpka. Ten týpek s brýlema naprosto zničí vaše mylné představy a nacpe Vám ty svoje o tom, jak nejhorší film to je. Má neskutečně moc dílů, o hodně víc, než třeba AVGN, což je fakt dobré, aspoň se to jen tak neokouká. Každopádně díky němu si rád všímám kravin ve scénářích filmů, tedy hlavně v dialozích :D ()

Hobit Bilbo 

všechny recenze uživatele

Doug Walker přišel s perfektním konceptem na recenzování filmového odpadu, který nešetří sprostými slovy ani šíleným audiovizuálním projevem, ale zachovává v sobě pořádnou dávku inteligentní zábavy plné pop-kulturních narážek a odkazů. I když na druhou stranu musím i zmínit, že stejně jako například u Monty Pythonů, tohle není úplně humor pro každého. Každopádně pro mě asi nejoblíbenější internetový seriál. ()

Zajímavosti (6)

  • Nejoblíbenějšími kritiky Douga Walkera jsou Gene Siskel a Roger Ebert. Na důkaz toho o nich Walker natočil speciální epizodu. Ta pak byla představena 16. listopadu 2009. (eMeMko)
  • Většinu vtipů, které během jednotlivých epizod z úst Kritika (Doug Walker) zazní, vymyslel bratr Douga Walkera Rob, který je zároveň spoluautorem a kameramanem pořadu. (eMeMko)

Reklama

Reklama