Reklama

Reklama

Complete Works of William Shakespeare (Abridged), The

(divadelní záznam)
všechny plakáty
Kanada / USA, 2000, 88 min

Scénář:

William Shakespeare (divadelní hra)

Hrají:

Austin Tichenor

Obsahy(1)

Tři hoši, jeden mrtvý dramatik a 37 her jsou základem divadelního zážitku, kdy se daří stlačit kompletní práci Shakespeara do 90 minut veselí. Znalost Shakespeareových dramat je v tomto případě užitečná, přesto není nutná. (mr.filo)

Recenze (6)

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Tohle musím doporučit. Výborné,...víc než to. Viděla jsem českou verzi v Divadle v Dlouhé, smíchy jsem tehdy probrečela celé představení. Tato verze je podobná a přesto jiná. Snad každý alespoň s nějakým povědomím o tom, že Shakespeare psal hry a o čem aspoň vzdáleně jsou se musí výborně bavit. A věřím, že i ti jež ani to netuší, by se mohli také dobře bavit. ()

korect 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré provedení Shakespeara parodující dnesšní společenské a mediální poměry. Představení v divadle v dlouhé je sice chudší o angličtinu, zato bohatší o Miroslava Táborského, Jana Vondráčka a Martina Matějku. ()

Reklama

S.Dedalus 

všechny recenze uživatele

jedinečné a nepopsatelné to se musí vidět titus andronicus jako pořad o vaření hamlet pozpátku či rapovaný othello jsou jen malý náznak toho co se děje v tomto neskutečném představení těm z vás kteří nemůžou sehnat záznam původního amerického vystoupení doporučuju adaptaci divadla v dlouhé s názvem souborné dílo williama shakespeara ve 120 minutách která skvěle nahrazuje nedostatky překladu novýma vychytávkama v provedení ()

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Do této chvíle jsem nevěřil, že Shakespeare napsal všechny hry sám, ale teď je to mnohem snadnější. Hamleta vidět během 43 sekund a nebo pozpátku. Taky vám vytuhla tvář do tvaru přitrouble se smějící grimasy? Hra poprvé představena 1987 na Edinburgh Festival Fringe. ---------------- Tři hoši, jeden mrtvý dramatik a 37 her jsou základem divadelního zážitku, kdy se daří stlačit kompletní práci Shakespeara do 90 minut veselí. Znalosti dramat Shakespearea jsou v tomto případě užitečné, přesto nejsou nutné. ()

Zajímavosti (1)

  • Hra byla poprvé představena v roce 1987 na Edinburgh Festival Fringe. (mr.filo)

Reklama

Reklama