Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

odvedle odpad!

všechny recenze uživatele

to snaď nie! ako komédiu som už videl označené kde čo, ale toto? pár ludí sa mrzačí, ostatní sa na tom smejú ako debili a ešte to sa aj ľuďom páči? podľa hodnotenia 78%. Tak už sa ani nečudujem, že napríklad film Odcházení, či V peřině (to ma len teraz tak napadá) majú nízke hodnotenia. Ono to totiž nebude kvalitou filmov. To čo som videl - jackass - to je brak, odpad je ešte slušné hodnotenie! ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s Jackass. Tušil som, že pôjde o riadnu úchylárnu, ale až takýchto rozmerov? Je mi jedno, čo títo chlapíci stvárali, ako to natočili a podobne. Najdôležitejšie je, že buď sa bavíte alebo nie. No a ja som sa dlho tak schuti nezasmial ako pri týchto trhnutých bláznoch. Dúfam len, že to po smrti Ryana Dunna nezabalia. Zatiaľ sa však teším aspoň na predchádzajúce časti. ()

Reklama

Dimo 

všechny recenze uživatele

Pokud nemáte problém se smát se tomu, že si banda mládenců dobrovolně dělá těžko pochopitelné příkoří a naschvály, pak se v klidu posaďte a sledujte. Inteligentní humor tu není, ale je to prostě jednoduchá sranda, protože většina scének je tak absurdních, že se jim dá jen a jen smát, smysl totiž nemají žádný. Přiznám bez mučení, že já se smál, borci se tomu taky smějí, tak proč ne. ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Jackass 2.5 byl o malý kousek lepší než dvojka. Jackass 3.5 je lepší o celý kus! Jemná dokumentární forma se zajímavými komentáři podtrhuje extrémně zábavné kousky. Když člověk vidí všechny aktéry pohromadě, tak mu ani nedojde jak jsou všichni důležití a každý z nich dotváří jedinečnost tohohle projektu. R.I.P Ryan Dunn ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Toto a podobné kousky těch trotlů bych povinně pouštěl mladým těhulím, aby už konečně přestaly fetovat, chlastat a kouřit, jinak z jejich mimí vyrostou stejná hovada. Proč jsem dal poprvé jednu *? Že by něco freudovských podvědomých tužeb? Verbal tam má pořád to koňský sperma, asi na tom něco bude:-))))) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama