Reklama

Reklama

Brutal Relax

Krátkometrážní / Komedie / Horor / Akční
Španělsko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Pan Olivares se na doporučení doktora odjíždí odreagovat na dovolenou k moři. Po příchodu na malebnou pláž se uvelebí na pohodlném místě a se sluchátky na uších pozoruje s klidem své okolí. Mezi tím na lidi na pláži zaútočí banda příšer, což ovšem pana Olivarese nijak nevzrušuje, protože mu doktor radil, ať se nerozčiluje, a tak si dále hledí svého. Pohoda, ale jak už to tak bývá, nemůže trvat věčně a v tu chvíli mají nezvaní návštěvníci pláže opravdu smůlu. Po dobře vykonané práci samozřejmě nesmí chybět pár fotek na památku. (pernicek83)

(více)

Recenze (100)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Pan Olivares očividně už dlouho potřeboval zrelaxovat někde u moře. Ale je to zřejmě velký smolař a tak mu došly baterie ve walkmanovi a ještě k tomu pláž napadly příšery. Není se co divit, že je naštvaný. A jak nejlépe si vybít zlost, než právě na oněch příšerkách? Brutal Relax je překvapivě dobře zvládnutý a vtipný kraťas, který rozhodně stojí za zhlédnutí. Gore fekty jsou více než slušné, jednotlivé drobné scény a fotky v titulcích zase zaručeně pobaví. A mrtvé dítě použité jako zbraň? To je zkrátka pecka :). ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Keď návštevníkov pláže napadnú zelené morské monštrá so sieťkami na hlavách, pomôcť môže iba pán Olivares. Ten sa však nemá rozčulovať, len si tak sedí v bahne, priblblo sa usmieva a počúva walkman. Walkman však skape, pán Olivares chytí rapel a zmasakruje tie morské hovná ako Bud Spencer posadnutý diablom pričom ako zbraň neváha použiť ohryzenú mŕtvolu malého decka. Veľmi zábavný a navyše dobre spracovaný splatter kraťas plný rozšľahaných hláv, roztrhaných tiel a zelenej krvi... a láskavého humoru jemného ako bodnutie zastrúhanou stehennou kosťou. Samr, samr tááájm... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem se opět rozhodl podívat na nějaký ten španělský krátkometrážní kousek a musím říct, že jsem si zvolil velice dobře. Již při prvním seznámení s našim hlavním hrdinou bylo jasné, že tenhle tlustý típek mě rozhodně nezklame. Za doprovodu pro mne nepříliš vábivého hudebního doprovodu jsem se nechal unášet tímhle bizardním dobrodružstvím a netrpělivě očekával s čím vším produkce Eskoria Films přijde tentokrát. Ta správná zábava nastane ve chvíli, kdy se z vody vynoří skupina podivných humanoidů. Nazelenalé masky příšer i přes malý rozpočet vypadají hodně slušně a ve chvíli kdy rozpoutají na pláži krvavý masakr přichází na scénu prim největší. Tím jsou samozřejmě gore efekty, které jsou sice dělány přes počítač, ale díky jejich humornému pojetí jsem se do těchto jatek doslova zamiloval. Milovníci podobných chuťovek si přijdou rozhodně na své a tvůrci se rozhodně neostýchali nabídnout divákům několik velice morbidních situací. Tenhle film je opravdu brutální relax se vším všudy! ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

No je to další stupidita co si budem povídat taky je to komediální horor, takže se dalo čekat něco nesmyslného a fakt hnusně brutálního a taky to tak bylo.Brutální to bylo, ale stupidní to bylo ještě víc a ještě k tomu to bylo tak krátké.Nic extra a nic co by jste museli za každou cenu vidět. http://www.youtube.com/watch?v=gwyMS7h7VIg (je to originál, ale stejně tam toho moc nenamluví) ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Tvůrci Brutal Relax šli až na dřeň a na prostor patnácti minut natřískali nějakých třináct minut až smrtelně ostrého vtipu, což je víc než má leckterý celovečerák. Krásně nekorektní pokoukání, jehož vrchol přichází v momentu, kdy náš hrdina začne potvory z moře mlátit mrtvým dítětem. Nasypat do rozpočtu o nějaký ten tisíc víc, mohla to být podívaná dotažená k dokonalosti. I tak ale nebyla pohoda na španělských plážích nikdy zábavnější (odzkoušeno). 85% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama