Reklama

Reklama

Justin Bieber: Never Say Never

  • Česko Justin Bieber: Nikdy neříkej nikdy (více)
Trailer 2

Sledujte inspirující příběh úspěšného mladého zpěváka. Nenechte si ujít sondu do života Justina Biebera. Vzestup zpěváka z malého městečka v Ontariu, který se stal globálním fenoménem vrcholí vyprodanou šou v Madison Square Garden.  Kamera sleduje Justina Biebera během deseti dnů před vyprodaným koncertem v Madison Square Garden, který se uskutečnil v srpnu roku 2010. Záznam z těchto deseti dnů plných koncertů, zkoušek a v mezičase zábavy s přáteli z dětství, je proložen domácím videem, starými fotkami a rozhovory. V tomto jedinečném filmu uvidíte hudebního génia, který se nejraději ze všeho předvádí. Justin kdysi ohromil agenta v Atlantě skrz YouTube a vyletěl jako raketa ke hvězdám, jen krátce poté, co oslavil patnácté narozeniny. Jeho manažer klade důraz na Justinovu spolupráci se sociálními médii, dohlíží také na to, aby měl mladík pevnou pracovní morálku a silnou osobnost. Kamera zdůrazňuje Bieberův vzhled. Jeho maminka a prarodiče doslova září pýchou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (174)

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

JB je těžkej frajer, bez ohledu na to, jestli se mi líbí to, co dělá, anebo nelíbí. Pokud nepřipustím, že existují i hudební styly, které sice "nemusím", ale i tak někde "cítím", že to je dobrý - jsem hňup, kterej uvíznul v myšlenkovým schématu puberťáka. Copak se vám nikdy nestalo, že sice necítíte drnkání na tu "vaší strunu", ale nějaká odezva tam je? Ty mraky odpadu tady na čsfd myslím i chápu, ale ono to naneštěstí :-) nemá vůbec na nic vliv a Justin může být v dost velkým klidu, páč nějakej posranej názor zakomplexovanýho Čehůna jej tuším z rovnováhy nevyvede. Tak jen do něj, borci! ()

L_A_D_A_S 

všechny recenze uživatele

Je mi jasný že tomu všichni dávají odpad aniž by to viděli jen proto že tam vystupuje Justin Bieber, ono nenávidět úspěšný lidi je móda. Nejsem fanoušek jeho ani jeho hudby ale ten kluk něco dokázal a jeho příběh má rozhodně něco do sebe. Dokument šel natočit rozhodně lépe, mě osobně štvaly delší hudební pasáže díky kterým je vidět že film je šitý na míru Bieberovo fanouškům, což já zrovna nejsem, ale i tak jsem se celkem bavil. 3* ()

Reklama

Michelle8 

všechny recenze uživatele

Odmyslete si, že nenávidět Justina Biebera je asi taková móda, jako to, že ho všechny čtrnáctiletý holky milujou. Odmyslete si, že nejste zrovna na popík. Všichni jsme v dětství miliovali nějaký skupiny a zpěváky a každá doba má svýho Justina Biebera. Ač jsem si taky nejdřív pomyslela, že to bude totální sr..., tak po náhodném shlénutí v televizi musím říct, že není. Filmový skvost sice asi taky ne, ale dát odpad jen proto, že Justina prostě nesnáším mi nepřijde moc fér. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

nedalo mi a pri reakciách a hodnoteniach na csfd nepozrieť tento film..nestačí vidieť trailer, ukážku, fotky alebo hodnotiť film podľa názvu..film v prvom rade vyzerá veľmi dobre - remeselník John Chu (Step Up 2,3) si dal záležať na tom, aby to dobre vyzeralo..aj príbeh aj keď je to Bieber a má 16 rokov je plný prekvapení..a ukazuje klasickú cestu nahor od úplnej nuly..výpovednou silou tohoto filmu sú reakcie ľudí na Justina Biebera napr. pri rozdávaní lístkov a poukazuje na celú "biebermániu" - sila sociálnych sietí a pod...takže predtým než hodnotíte sa pozrite na film..pretože Never Say Never je slušne remeselne zvládnutý dokument o ceste nahor tohoto mladého talentu (btw. nie som nejaký extra fanda Justina Biebera) ()

HelloNiky 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, kolik z těch, co dali odpad ten film doopravdy shlédlo.. Mám dojem, že skoro nikdo a hodnotili odpadem jen z principu. Justina neposlouchám, ale ani mi nijak nevadí. Dokument mě bavil od začátku až do konce, šel za svým snem a díky tomu je tam, kde je. „Haters gonna hate“ ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Justin Bieber osobně představil pro dychtivé publikum filmový trailer v Los Angeles na jeho turné s názvem My World. (AltairAhad)
  • Justin Bieber Madison Square Garden vyprodal za 22 minut. (AltairAhad)

Související novinky

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama