Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

chessbeer odpad!

všechny recenze uživatele

Včera v noci když jsem onanoval u pokeru, tak náhodou běžel jeden díl v televizi. Zapnul jsem to a nestačil jsem se divit. Američtí kokotci se marně snaží napodobit humor klasiků z UK (jediné dobré) verze Top Gearu. No a moc se jim to nedaří. Pokud by Top Gear neexistoval jsem ochoten dát 3*, ale Top Gear existuje, tudíž tohle je jen odpad, který trapně kopíruje skvělý originál. ()

agent_barton 

všechny recenze uživatele

Top Gear je pouze jenom jeden a trio Clarkson, Hammond a May je nenahraditelné! Ale buďme rádi, že americká verze se vydala cestou kopírování originálu, mohlo to dopadnout ještě hůře. I proto bych zde našel pár dobrých momentů, které stojí za to vidět a doufám, že vznikne speciální díl ve kterém britské trio nakope Amíkům zadky (stejně jako Australanům a Němcům) a ukáže jim, jak má Top Gear vypadat. A co se týče zvolených moderátorů, chválím výběr Tannera Fousta (profesionálního závodního jezdce), ale místo jeho kolegů mohli producenti americké verze zvolit jiné a lepší obsazení. ()

Reklama

riza-do 

všechny recenze uživatele

Hodnotit Top Gear USA (Austrálie, Rusko, Korea atd atd) špatně jen proto, že v nich není britské trio je hodnocení dost zavádějící. Ani americký Top Gear totiž není tak špatný, ač se od prvopočátku snažil zastínit ve "velikosti" svůj britský originál. Jakmile tahle snaha po první sérii utichla a začali se více věnovat tzv. topgearování, stal se z americké verze celkem koukatelný pořad s auty. Bez britského vtipu, samozřejmě. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když dva dělají totéž, není to totéž. Licencování funguje možná u hamburgerů, ale u kultovních pořádů ZÁSADNĚ ne. Nechápu, že z celého USA vybraly zrovna takové tři bobánky. Snad bylo všem jasné, že značku TOP GEAR dělají hlavně ksichty a ne auta. Můžete předvést jakékoliv auto, ale když ho prezentuje debil, je to k ničemu. Jak to zpívá Svěrák v té své písni? Nepřestávááám se divit světu... ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Tohle není Top Gear. Tohle prostě není verze, která by si zasloužila název skvělého, původního seriálu ze Spojeného království. Top Gear ze Spojených států, je totiž prostě obyčejný seriál o autech. Nic zvláštního, nic jedinečného. A myslím, že kdyby to nemělo prvky, koupené z Anglie (testování aut za 1000 dolarů, jízda celebrity v cenově dostupném autě, The Stig - jaktože se dá Stig koupit?) byla by to ještě navíc extrémně obyčejná show o autech. Ale díky věcem, které koupili v licenci, to na dvě hvězdičky dá. Ale ne na víc. Za jeden díl jsem se zasmála asi dvakrát a to ještě málo. U originálu, umírám smíchy tak čtyřikrát za díl a pořádně se zasměju tak dvacetkrát. Takže pro mě James, Richard, Jeremy a originální The Stig jednoznačně vedou. P.S. Jména moderátorů z Ameriky, jsem si nezapamatovala ani po třech dílech. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama