Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

viděl jsem v letním suchu po dlouhé době díl a veliká bída.Jako pořad o autech je to celkem OK,protože takových jsou stovky,ale vzhledem k tomu,že se to jmenuje Top Gear a srovnání s originálem se neubrání je to těžký průser.Nesympatická hlavní trojice by se ještě dala přežít,ale ten humor tam (pokud se to tak dá nazvat)je hodně slabej i na ameriku... ()

Movie Maniak 

všechny recenze uživatele

Tento spin-off slavného britského motoristického pořadu je určen hlavně pro publikum v USA, proto mi jako evropanovi připadá tak hrozný. Prvním problém je, že všechna americká auta jsou stejná takže nechápu co chtějí porovnávat, za druhé nikdo ze tří účinkujících není sympaťák natož aby byl vtipný a za třetí a to je největší problém, neumí si, jako Jeremy, utahovat sami ze sebe. Ve druhé sérii si došlo k určitému zlepšení, ale i tak je na míle vzdálen originálu. Nápady nejsou úplně špatné, ale jaksi nedotažené do konce. Nestačí jenom dovézt supersport a natřásat se kolem něj jak je super, to si můžu rovnou pustit auto-moto-revue. Stejně tak hosté, na chvilku někoho ukážou, udělá jednoduché kolečko v autě, položí mu dvě otázky a konec. Takto je to úplně zbytečné. Chlapci se ještě mají co učit. ()

Reklama

HonzaZ84 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak Já rád říkávám: Když už si to má člověk posrat - tak po svym. Naprosto trapná kopie bez vlastního nápadu. Nejenomže kopírujou schéma, rádobystejný moderátorský trio který tady ale působí víc než trapně narozdíl od sehranýho a přirozeně vyváženýho originálu, celebrita v autě za rozumnou cenu, "jedinečný" Stig apod... ale oni dokonce kopírujou i jednotlivý náměty konkrétních dílů - a to už je moc. Jedna z nejhorších věcí co sem kdy měl možnost vidět. odpad! ()

chessbeer odpad!

všechny recenze uživatele

Včera v noci když jsem onanoval u pokeru, tak náhodou běžel jeden díl v televizi. Zapnul jsem to a nestačil jsem se divit. Američtí kokotci se marně snaží napodobit humor klasiků z UK (jediné dobré) verze Top Gearu. No a moc se jim to nedaří. Pokud by Top Gear neexistoval jsem ochoten dát 3*, ale Top Gear existuje, tudíž tohle je jen odpad, který trapně kopíruje skvělý originál. ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla Top Gear USA poprvé, bylo to pro mě obrovské zklamání. Nebyl tam Clarkson, Hammond ani May, a navíc i humorem byl tohle takový chudý příbuzný. Naštval mě. I tak mi to nedalo, a po době jsem se na TG USA podívala znovu. Teď už ne jako na Top Gear, ale jako na pořad o autech, lepší než Autosalon, horší než TG. A překvapivě se mi TG USA líbil. Takový fajn pořad o autech na odpoledne. Že bych nedočkavě očekávala každý premiérový díl, to se asi nestane, ale když nebudu mít co dělat, tak se na TG USA určitě ráda kouknu.. I když Adam Ferrara mi tam nesedí dodnes a Rutledge a Tanner jsou lepší. Jenže Jeremy, Richard a James jsou MILIONKRÁT lepší a nikdy se nedají nahradit :). Takže TG USA radši doopravdy nebudu brát jako Top Gear. 75% ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno