Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak to doopravdy funguje s těmi všemi americkými remaky britských pořadů/seriálů, jestli Američani potřebují licenci (začínám totiž o tom pochybovat) nebo jde čistě o plagiát. Moderátoři se hodně snaží napodobovat pány z britského originálu, ale vyznívají skutečně trapně. Ale když si odmyslíme původní verzi, tak máme docela slušný motoristický pořad. Ale název, logo a hlavně The Stig jako hlavní symbol té původní verze... a to prostředí je čistě okopírované? I přesto se to dá snést. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když dva dělají totéž, není to totéž. Licencování funguje možná u hamburgerů, ale u kultovních pořádů ZÁSADNĚ ne. Nechápu, že z celého USA vybraly zrovna takové tři bobánky. Snad bylo všem jasné, že značku TOP GEAR dělají hlavně ksichty a ne auta. Můžete předvést jakékoliv auto, ale když ho prezentuje debil, je to k ničemu. Jak to zpívá Svěrák v té své písni? Nepřestávááám se divit světu... ()

Reklama

Houbos 

všechny recenze uživatele

Pořad se spoustou nadupaných supersportů a car fanatic se nudí a nevěřícně žasne? Cílovka bude jinde. Jako malí jsme zbožňovali kartičky s parametry aut. To s větším zrychlením a maximálkou bylo lepší. Pro děti, ne pro širokou veřejnost a už vůbec pro příznivce světa rychlých kol. Co si myslet o lidech, kteří ve výkonném autě zkouší pálit gumu doughnuty, neřízenými smyky a podobnými projevy malomyslnosti, že… Dále si moterátoři v prvním dílu poměřovali kdo má vyšší top speed. Podle tachometrů. Kdo měl vyšší, byl větší *******. Oh, boy… Ještě si vzpomínám na promo video. Otázka "Proč se diváci mají těšit na americkou verzi Top Gear"? Velká hlava moderátora: "Americká automovilová historie byla vždy o zábavě a odlišná od zbytku světa, máme tu spoustu skvělých aut, a ta si zaslouží vlastní pořad." Italská jako americká, to je globalizace. Edit: 3. díl se povedl a splnil co nasliboval v teaseru, přidávám hvězdičku. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Spíše mi to příjde jako hodně nepovedená parodie na TOP gear! V podstatě tohle americké trio zkouší napodobovat to trio britské a vůbec jim to nejde! Přehrávají, protože jsou špatní herci a popravdě bych to nesledoval i kdybych byl americký patriot a na zdi měl americkou vlajku a permanentku do KFC. :D ()

Vinnie_Black 

všechny recenze uživatele

Komentáře k této TV show se dají rozdělit na 2 skupiny. První řve jak je to hrozná kopie, zatímco druhá křičí jak to bez JC a spol. není Top Gear. A já proto říkám-Tohle není Top Gear ale Top Gear USA! Většina hodnotících zkrátka není ochotna přistoupit na fakt že USA je prostě absolutně jiná mentalita, než UK. V takovém případě i chápu odpadová hodnocení. Ale jakmile se naladíte na odlišnou lehce buranskou vlnu tohoto seriálu, užijete si moře zábavy. Ano, není to originál (ani zdaleka) ale pobaví. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama