Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Prvotní nadšení poněkud ochablo. Nezmizelo ale ochablo. Značně. Už jen hlavní role. Ústřední duo působí hrozně uměle. Afroameričan a rádoby badass mid-20 female propagonist. Je to problém? Ne. Černocha už jsme tu jednou měli. A byl excelentní. A ženských hrdinek jsme měli taky několik a žádná nepůsobila tak nuceně. Zkrátka a dobře ústřední duo nějákou magií zvládají věci které jiným postavám trvaly jeden díl trilogie. Já jen s pláčem vzpomínám na to jak se Luke málem zabil v momentě kdy ho dostal do rukou. Ale bum zde je Fin který je schopný porazit trénovaného sitha. Proč kurva ne

plakát

Firefly (2002) (seriál) 

Skoro bych zapoměl tenhle mistrovský kousek ohodnotit. Veliká škoda že se na další díly nedostaly peníze. Serenity si navždy získala místo v mém srdci... jako druhá nejlepší vesmíná loď všech dob. Promiň Bebop bude vždycky #1.

plakát

O.C. (2003) (seriál) 

Upřímně? Jsem si skoro 100% jistý že tohohle budu litovat. Bohužel v jedné z mých slabších chvilek jsem si pustil opening a.... Nevím. Přejte mi šťestí.

plakát

Braindead - Živí mrtví (1992) 

Nechutné...O Jacksonová prvotině jsem slyšel mnoho přesto mne její nechutnost překvapila. O to horší je fakt, že první tři čtvrtiny filmu tvoří (doslova) táhla, krvavá břečka. Všechno je ovšem odpuštěno po hlásce "Party is over". Jestli tohle Jackson nezakomponuje do Hobita, tak se neznám! Slabé ****

plakát

Bleach (2004) (seriál) 

Krásný příklad toho, proč hodnotit shouneny nemá smysl. Gigantické kvalitativní skoky které nikde jinde neuvidíte. Má smysl sledovat všech 366 dílů? To si musíte rozhodnout sami. Silné 3 hvězdy.

plakát

Top Gear USA (2010) (pořad) 

Komentáře k této TV show se dají rozdělit na 2 skupiny. První řve jak je to hrozná kopie, zatímco druhá křičí jak to bez JC a spol. není Top Gear. A já proto říkám-Tohle není Top Gear ale Top Gear USA! Většina hodnotících zkrátka není ochotna přistoupit na fakt že USA je prostě absolutně jiná mentalita, než UK. V takovém případě i chápu odpadová hodnocení. Ale jakmile se naladíte na odlišnou lehce buranskou vlnu tohoto seriálu, užijete si moře zábavy. Ano, není to originál (ani zdaleka) ale pobaví.