Reklama

Reklama

Ve jménu krále 2

  • Německo Schwerter des Königs - Zwei Welten (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Granger učí bojové umění ve Vancouveru. Jednoho dne se u něj objeví žena, která otevře časoprostorový portál – a Granger se ocitá ve středověku, kde mu všichni blahořečí. Žena, která ho přenesla časem, byla králova kouzelnice Elianna, kterou zabili odpůrci krále, zvaní Temní, hned po překročení časoprostoru. Granger je odveden vojskem, jehož velitelem je nedůvěřivý Allard, ke králi Havranovi. Granger se dozví, že – jak říká proroctví – je vyvolený zničit temné povstalce z hor, kteří poslouchají svatou matku. Granger se má vydat do hor v doprovodu vojska a doktorky… Granger je odveden k věštkyni, která mu řekne, že musí vykonat ještě dvě zkoušky ze tří. První vykonal ve svém původním životě, druhou zkouškou je zabít svatou matku a třetí najít hybatele… Hned ráno odchází Granger s doktorkou a vojskem vedeným Allardem naplnit proroctví. Sotva vstoupí do lesů, začne první souboj s Temnými. Ti Grangera nechtějí zabít, ale s vojáky se bijí na smrt. Granger tuší, že v proroctví je něco, o čem ještě neví. Pokračuje za svatou matkou sám, neboť vojsko bylo pobito a doktorku kvůli zranění nohy ukryl v lese… (TV Prima)

(více)

Recenze (100)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Lundgren jakožto sekáč ve středověku, sem tam prohodí nějakou tu hlášku jako třeba ,,ve středověku na velikosti záleží". No aspon ten hrad mohli najít lepší, než tu rozpadlinu, u Munroa jsem se bál, kdy mu spadne ta přiblblá paruka a závěrečnej boj v kuchyni s baterkou neměl fakt chybu. Jedna za hláškujícího Dolpha a druhá že jsem měl chut na středověk, tak jsem ho aspon z poloviny dostal. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Bože Uwe, co to bereš za matroš, že dokážeš vyprodukovat něco tak odpudivě debi*ního, jako je tahle ultrakravina??? A poznámka těch, kteří nízkohodnotící uživatele osočují z toho že film neviděli, tak to má možná jednoduché vysvětlení. Tohle totiž dokouká jenom vyloženě odolnej jedinec. A pokud někdo hodnotí vysoko, tak je to samozřejmě jeho věc, ale osobně mu nezávidím filmový vkus a naopak závidím žaludek. Tuhle garážovou produkci, která si vystačila s kusem lesa, několika vyřazenejma závěsama na kápě a pseudo tvrzí, ztlučenou s pár prken, jelikož na hrad nezůstali prachy, tak takovo produkci si myslím Lungren přece jen nezasloužil. Šetřili i na něm, jelikož hadry měl celý film stejný, nutno ale říct, že co nezvládli ve výpravě a v kostýmech, tak to bohatě dohnali ve scénáři (maximálně děravém) Ono ohrožení budoucnosti biologickejma zbraněma, spíchnutejma v lese na pařezu pošahaným králem, to už je sakra zápletka :-) Ještě jsem na konec čekal, že odšpuntuje tu vanu, zamořenou tou smrtící zbraní a pustí to do vodovodního řadu a ležel bych už pod stolem :-) Ale tu asi po titulcích nechal Dolph chytře odčerpat. No řeknu vám, děsivá srač*a! Jedna hvězda z úcty k hvězdě a pro tu zahřívačku lože :-)) i ta ho, při vidině toho co příjde, chtěla radši zabít...Škoda že ji to nevyšlo :-) ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak bych se tak nejak pridal k tomu co napsal Campbell taky by mne zajimalo kolik lidi ve skutecnosti videlo ten film nebo jenom proste videli jmeno Uwe Boll a tak to automaticky soupli do odpadu pravda je ze skvely reziser z nej uz asi nebude ale rozhodne se lepsi a par filmu je i celkem koukatelnych samozrejmne ze zakladni podminka je odhodit predsudky a nebrat ten film vazne a pak se muzete i slusne pobavit a to co tu kde kdo pise o absurdnim pribehu? no nevim ale kdyz muze Seagal kosit upiry a Van Damma cekaji pristi rok blizka setkani tretiho druhu tak proc by se sakra Lundgren nemohl vratit do stredoveku a masakrovat to tam? resume je to zhruba na urovni prvniho dilu takze zase jako velkofilm z toho delat nehodlam to zase ne ale preci jenom Stathama zase az tak nezeru takze tady proste musim za ucast Dolpha automaticky jednu hvezdu pridat to je snad jasny... ()

mo cuishle odpad!

všechny recenze uživatele

Že Lundgren hraje v 80% v béčkových filmech (hlavně na starý kolena) vím ale co bylo proboha tohle? Příšerný paruky,kostýmy,kulisy,"herci", efekty.. A ten dabing ten to dodělal úplně. Nechápu proč někdo něco tak otřesnýho točí? I jako parodie to bylo šílený. Jediný co mě nadchlo bylo že máme s Dolphem stejnou palestinu :D 0% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu jsem film odkládal, nakonec ho nedávno dávali dabovaný v televizi. Dolph Lundgren je skvělý herec, jehož nové filmy se mi také líbí, ale tohle je prostě úlet. Připomíná to spíš parodii na hodně laciný historickofantastický film. Co může diváka zaujmout v tomto filmu ? Prakticky nic. Mě se celkem líbil Dolph Lundgren - měl zde pár celkem dobrých hlášek. I jsem se musel fakt usmívat sledováním hereckých výkůnů ostatních herců, který mě vůbec nezaujali. Laciné vojsko a král ? Opravdu srandovní. Ze začátku pár soubojů, pár mečových zápasů - moc to neoslní, ale alespon mi to nedává záminku dát odpad. Co se týče draka - ten byl dobře vytvořen, ale některé efekty byly fakt děsné s ním. Hudba nevýrazná. Opravdu, nebýt Lundgrana, dám jasný odpad a asi tak 2% k filmu připíšu. Takhle to vidím s hodně odřenýma ušima na 13% = * ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Režisérovu nabídku filmové role Grangera Dolph Lundgren přijal až na podruhé. (Conspi)
  • Natáčanie trvalo iba tri týždne. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama