Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

diax3 

všechny recenze uživatele

Vyšlo to před dvanácti lety. Tehdy jsem to tak nějak viděla poprvý a byla jsem z toho nadšená, jednak kvůli tomu, že jsem začínala jezdit na snowboardu (tohle byl důkaz, že je to cool a že i já můžu v tomhle sportu dosáhnout velkejch věcí :)), a druhak samozřejmě kvůli ultimátní lovestory chudý holky bez maminky a zadanýho bohatýho frajírka s matkou, která ji nemůže vystát, přestože byla kdysi v její kůži. Ale včera to dávali v telce a... bylo to i po těch letech furt stejně dobrý! Nejen kvůli tomu humoru, kterej je overall nadprůměrnej, i když je tam pár vtípků trapnejch, ale i pro to, že je tam na malý ploše nahuštěno spoustu citově podnětných momentů. Ten, kdo to psal, to prostě uměl dávkovat, a ten, kdo vybíral herce, prostě věděl, jaký vybrat. :) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Klišovitý film, ale hraje tu Bill Nighy a Ed Westwick, takže se z toho nakonec vyklubal velmi příjemný snímek na odpolední siestu. Mimochodem všimli jste si, že tu hrají skoro ze zásady jen herci ze všech možných seriálů, které se momentálně natáčí? Kromě Eda z Gossip girl, tu máme Sophiu Bush z Partners, Georgia King z The new normal, Nicholas Braun z 10 things I hate about you. A co se týče Felicity Jones, tak na to že je jí 29 furt vypadá na 17...nechápu jak to dělá..ta osoba prostě nestárne....já osobně si ji pamatuju z tohoto seriálku, na který jsem se jako malá vždycky v neděli ráno dívala. No takže za tato milá překvapení musím dát 3*, dokonce jsem uvažovala o 4*, ale pak jsem si řekla, že to nebudu přehánět. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Pohodová zimní komedie s krásnou Felicity Jones, která se pomalu a jistě stává mojí velkou oblíbenkyní. Hraje tu přesně ten typ holky, které mám rád. Žádná upejpavka, dokáže chrlit sarkastické a ironické poznámky, nebojí se výzev, je tak trochu vyzývavá a extrovertní. I když uznávám, že film je plný klišé, tak já se bavil, a to přece jde především. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zima, hory a snowboarding. Tento evropský snímek od našich sousedů je jiná káva, než náš fekálně ulítlý film ´Snowboarďáci´ (2004). Je to příběh holčičí, ale v rámci lehké komedie, se sportovním nadšením a typických dívčích lumpáren a taškařic v romantické atmosféře, také nemálo zásadní v jednoduché filmové zábavě. Nic se v ničem nepřehání a naopak se vše nechává jen tak vyplynout. V jádru má v sobě určitou roztomilost a takřka pohádkové vyznění. Zasněžené prostředí hor a záběry na krásné sněžení v kontrastu s domem v pozadí skutečně nevypadá jinak, než pohádkově. I když se námětově jedná o příběh dívky, která při automobilové nehodě ztratila matku, vlivem čehož se stará o svého otce a občas bojuje se svými démony, nic se v žádném případě nejeví jako traumatizující či psychologické. Stále se po celou stopáž projevuje silné uvolnění, nadšení, radost a touha prostě žít a užívat si. Samozřejmě se různě projevují charaktery postav, hlavně u dívek, ale v ničem se netlačí na pilu, což je na celé koncepci v tomto rozhraní dost zásadní. Jde o dospívající mládež, takže nějaké ty průpovídky a narážky na sex také zazní, ale stále si to drží soudnost, takže to nezachází do ulítlých trapností. Mezi filmy o dospívající mládeži tento opravdu působí jako zázrak. Jen je těžké určit, v jakém věkovém rozmezí je pro koho směřován. Sice vypadá jako film pro dospívající mládež starší, ale spíše vyznívá, jako by byl pro dospívající mládež mladší. Tedy pro ty, co do té puberty teprve vešli. Je to dáno právě vlivem toho pohádkového a v jádru věci roztomilého naivismu. Dobrou náladu však snímek spraví a to je na tom asi to nejzásadnější. ()

erpe 

všechny recenze uživatele

Jistě, scénář je tak trochu volovina a celý je to značně neskutečný, ale na druhou stranu věřím v přirozenej talent a zázraky v tomhle filmu klidně sežeru, když přimhouřím oko (oči)... Ale hlavně to všechno vůbec, ale vůbec neřeším ;) Díky přítomnosti britského humoru je film perfektní jednohubka na nudné odpoledne :) Já se prostě přiměřeně pobavil a hlavně jsem se vůbec nenudil, takže pro mě v tomhle žánru a kategorii lepší průměr :) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Producentka Pippa Cross o výbere hlavnej herečky: „Pamätám si, ako do miestnosti vošla Felicity Jones, keď sme robili kasting, a režisér Phil Traill sa na mňa pozrel, zdvihol na mňa obočie a ja som povedala: ‚To je Kim.‘ Bolo to takto jednoduché." (Arsenal83)
  • Natáčanie muselo byť na istý čas zastavené, keď bola celá hora evakuovaná v dôsledku snehovej búrky. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Sankt Anton am Arlberg v Rakúsku a v Garmisch-Partenkirchene v Nemecku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama