Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Už tak nějak klasický příběh lásky - Jonny je boháč, má skvělou přítelkyni, se kterou tvoří dokonalý pár a chystají se vzít a do toho je tu Kim, chudá, obyčejná holka, trochu trdlo, která pracuje pro Jonnyho otce. Každého asi napadne, jak to dopadne. Film má plus za prostředí, do kterého byl zasazen a za to, co bylo "kolem", jako jízda na snowboardu a sem tak nějaká vtipná scéna. A největší plus je tu za Jonnyho, kterého hraje Ed Westwick, tomu nejde odolat. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tento film má tri veľké plusy. Má úžasného neprekonateľného herca Billa Nighyho, ktorý zlepší každý film aspoň o 20%. Má nádhernú Felicity Jones, ktorá je príjemná mladá herečka, vôbec nie je okukaná, má zaujímavý spôsob hrania, takže si ho zapamätáte. A napokon má Eda, kt. je jednoducho pastva pre moje oči a uši. Ani jeden z vybraných hercov nekazí dojem z filmu, nikto nie je naviac. Vidno a citeľne, že ide o film produkovaný Britmi, chýbajú totiž tie typické americké vtipy, ktoré mi lezú už na nervy. Čo sa týka filmu samotného, kvalitné rozhovory často nenájdeme, chyba scenára, kamera je niekedy akoby nerozhodná(tento výraz sa mi páči), nevie sa akoby rozhodnúť, čo a ako bude točiť. Hudba priemerná. Jedná sa teda o príjemnú komédiu, ktorej presný chod viete hneď keď sa pozriete na prvé tri vety obsahu. Aspoň pri tom nemusíte nadarmo premýšlať. Pre mňa takých príjemných 60% ()

Reklama

NJD 

všechny recenze uživatele

Na první pohled tuctovej film o horách a lásce. Ale na druhej pohled tenhle anglickej humor na rakouských horách vlastně tak nějak funguje. Felicity Jones je k sežrání (mimochodem nemůžu se ubránit přirovnání k Šárce Pančochový), Bill Nighy šarmantní jako vždy, Bill Bailey jakoby se vrátil do Black Books - no a nakonec jsou z toho trochu překvapivý 4* ()

Levak.Bob 

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo jako pakárna a dlouho jsem měl za to že to bylo natočeno kolem roku 1995, nicméně po dokoukání mě film příjemně překvapil. Herci odvádějí vcelku dobré výkony, a ona "zazobaná" rodinka se soukromým letadlem je takřka bezchybně herecky obsazená. Je to perfektní relaxační výplňovka :) ()

demovka 

všechny recenze uživatele

Mladá holčina Kim, skateboardistka, pracující v fastu foodu dostane nabídku dělat kuchařku (a uklízečku) v bohaté rodině v rakouských horách. Nejdříve je zaskočena, jací bohatí lidi jsou, a tím, že jí kolegyně dává najevo její podřazenost. Jediný, který se jí zastává, je syn Johny , který je zasnoubený se svojí dívkou. Kim objevuje snowboarding a najde si kamaráda. Učí se jezdit a nalézá v sobě talent. Stává se, že se někdo zamiluje a rozmyslí si svatbu. Ale ve skutečnosti by se za tři měsíce velké skoky nenaučila a tu soutěž nevyhrála. Musím vyzdvihnout anglický humor, vhodný a vtipný sarkasmus všech, a nejvíce Billa Nighyho a Billa Baileyho. Když si táta (B. Bialey) napichoval zmrzlou večeři na nůž a rozhodl se jí lízat, tak to nemělo chybu, stejně tak, když otec (B. Nighy) odvádí svého (do přirození) pokopaného syna ze společnosti zrovna, když jeho žena se jde všem chlubit právě zrušeným zasnoubením. Takový humor nemá chybu! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Felicity Jones mala pred začatím natáčania skúsenosti len so suchými zjazdovkami, aj to ako dieťa, a na snowboarde nikdy nestála. Po získaní roly trénovala štyri týždne šesť hodín denne, aby bola dostatočne zručná na natáčanie. Sama priznala, že si naordinovala skutočne prísny tréning. (Arsenal83)
  • Tamsin Egerton nemala žiadne lyžiarske ani snowboardové skúsenosti a trávila veľa času s trénerom, no hoci sa do práce skutočne zažrala, v záverečnom zostrihu filmu ju nevidno lyžovať. (Arsenal83)
  • Bill Nighy natočil svoje scény za dva týždne, pričom si stihol rozvinúť futbalovú rivalitu s Westwickom, keďže títo dvaja herci podporujú konkurenčné tímy: Manchester United a Chelsea. (Arsenal83)

Reklama

Reklama