Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

O.Peta

všechny recenze uživatele

To se zase jednou NOVA ukázala. Pustit tohle lidem v prime timu a ještě každý den a většinou i dvojitou porci aby toho nebylo málo. Nemíním sem hodit další odpad, to je až moc jednoduchý a laciný, radši se zdržím hodnocení, protože se nechystám podlehnout a nedej bože se začít dívat. Jediný pozitivum na tom, že to televize servíruje každý den je to, že to budu mít aspoň relativně brzo z krku. Btw. chápu Verbalovu nasranost, protože házet sem jeden odpad za druhým a odůvodňovat to ještě ke všemu tím, že 20 minut nebo jeden díl a stačilo a podobně, by docela štvalo i mě. Když už chci něco ohodnotit, tak tomu dám nejdřív šanci a ne hned jak to přijde do televize, tak sem sypat samou kritiku. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku za Bergüzar Korel, protože je opravdu nádherná, a za hudbu. Ano, je příšerně tesklivá a kýčovitá, ale pro mě jistým způsobem také orientálně podmanivá. O celém tomto skvostu nemá vůbec smysl hovořit či se dlouze rozepisovat. Upoutaly mě však některé dialogy a scény spojené s místními tradicemi a kulturou, jež jsou nápaditě komické a směšné. Například jogurtová polévka s mátou. To když jsem slyšela, málem jsem se zakuckala:) ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Třeba lituji dabérů, že to museli nadabovat a to tam jsou ke slyšení špičkový dabéři. Sedět ve studiu a dabovat tuhle hrůzu je fakt za trest. Já bych ten seriál vzal, hodil na hromadu a zapálil jako vatru. Soudný člověk tohle nemůže sledovat. Viděl jsem jen útržky, ale i to stačilo. Film je vyhodnocen jen jako 17 nejhorší seriál, ale já jsem neviděl nic horšího než je tohle. ()

corona odpad!

všechny recenze uživatele

Skôr než som tomuto seriálu dala takéto nelichotivé hodnotenie, pár dielov (presne 2) som si pozrela. Celý dej sa točí okolo toho ako plešatý Onur minimálne 5 krát sa jednu epizódu povie Šeherezáde ako veľmi ju miluje a je ženou jeho života a ona vždy rovnako vyvalí oči, akoby to počula prvý krát. A stále na seba vyvaľujú oči (možno majú problémy so štítnou žľazou). Celý dejový posun je v tom, že jej to vraví buď v kancelárii, na chodbe, v jej byte alebo vonku A keď s tým neobťažuje práve ju, tak to rozpráva všetkým okolo. Mne toto na dobrú romantiku určite nestačí. A v latinskoamerických telenovelách boli aspoň krajší herci (čo sa týka mužov určite). ()

MikaelSVK odpad!

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa nehnevajú starší príslušníci mojej rodiny a ostatní fanúšikovia, že som ich srdcovku vyhodil do koša, ale toto je fakt sila. Videl som dokopy možno hodinu z celej nekonečnej série, aj to iba z toho dôvodu, že sa to v utorky a stredy prelína s Ligou Majstrov, ale neviem ako sa k tomu slušne a cielene vyjadriť... :'-o ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Köfte - v seriálu oblíbené jídlo - jsou turecké masové kuličky, podobné jako naše karbanátky. (tyna97)
  • Během scén, kdy se Bennu Ataman (Ceyda Düvenci) přestěhuje do domu, ve kterém žije Šeherezáda (Bergüzar Korel), je možné všimnout si, že záběry z jeho předchozího i nového bydliště jsou natáčeny ve stejných místnostech, pouze s pozměněným uspořádáním interiéru. (Dlee)
  • Seriál měl úspěch v Turecku, Bosně a Hercegovině a Slovinsku. Po velkém úspěchu na Slovensku se Nova rozhodla nakoupit hned všechny díly. (tyna97)

Reklama

Reklama