Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

ABLABLABLA

všechny recenze uživatele

Nehodlám se na tuhle telenovelu ani dívat, tudíž mi nenáleží ji hodnotit. Ovšem malý komentář přiložit můžu:) Popravdě trošku mi přijde, že řada lidí, to tu ani neviděla a přesto dá odpad jen proto, že se jedná o telenovelu a že ji každý pomlouvá. Strašně ráda bych tomu sice ten odpad hodila, ale nehodlám si zničit moje oči na takové blbosti (co já vím, možná by to bylo i na hvězdičku:D), bohatě mi stačily ukázky a 15sekund, co jsem viděla, když jsem mířila do kuchyně pro nějaké jídlo, a bohužel maminky se na to asi rády dívají (popravdě,co vím, tak řada maminek a babiček mých kamarádů se na to dívá). Teď už se díky TV Nova na televizi opravdu dívat nemůžu a jen doufám, že tento program brzy přemístí na sledovací čas, který mu náleží, což je kolem 8-9 ráno. Tímto se loučím s touto telenovelou a doufám, že už o ni nebudu muset nadále stále slýchat. (Zdá se mi to, nebo se to opravdu řeší už úplně všude?) ()

Kimon

všechny recenze uživatele

Óóó, díky TV Novo, opět dokazuješ, že nejsi hodna mého diváckého času. Nyní už na TV Nova sleduji pouze události v hlavním večerním čase, i když i v tomto případě občas uvažuji o odchodu. Tedy, k definitivnímu odchodu od obrazovky TV Nova. 180 dílů srdceryvných scén a přitroublých dialogů, toť krůček k definitivnímu exitu kulturního cítění duchem prostého TV nováka.. Gratuluji, jen tak dál..... opravdu mě zajímá, zda TV Nova tento poklesek odvysílá až do konce.... ()

Reklama

Viktooorka

všechny recenze uživatele

Já vím, že by hodnocení dopadlo stejně, i kdyby všichni ve zdraví dokoukali všech 180 dílů, ale co z toho máte, že tomu seriálu napaříte odpad hned?? Šimrá Vás v podbřišku a v kalhotách? Opovrhuji lidmi, kteří hodnotí film, aniž by ho viděli, nebo podle počátečních několika minut a to samé platí o lidech, kteří hodnotí seriál podle několika dílů, v tomhle případě žádného dílu!! Jednou je to telenovela a ta se převážně rovná (doplň si sám) a to je dostatečný důvod pro odpad, že? Nechápu Vás a upřímně lituji, že se kvůli tomu všichni tak rozčilujete :o) Ale je vlastně příjemné zjistit, kdo všechno je ještě závislý na televizních stanicích ;o) ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Tak aby bylo jasno, viděla jsem celej jeden díl, takže žádný hodnocení jen podle výrazu "telenovela." A dávat tomu odpad, to už se mi navíc zdá trochu jako klišé (kdo by to byl čekal, že?), proto by tu pro telenovely mělo bejt speciální hodnocení odpadů: odpad 1, odpad 2, odpad 3, odpad 4 a žumpa. V tom případě bych se nebála jít klidně do odpadu 2. Tohle je totiž taková magořina a bizarní pitomost, až to snad může i bavit. Osudová "orientální" brnkací hudba hraje i ve scéně tankování benzínu, takže všechno má takovej fatální nádech, lidi se chovaj jak po sfetování lehčíma drogama, zlý tchýně jako by z oka vypadly Bohdalce z Nesmrtelný tety, hlavní hrdina je nemluvnej tupec a jeho vyvolená nejhodnější člověk pod sluncem, něco jako Panna Marie, ale lepší a hezčí. Holt telenovela po turecku, další z nekonečný řady dementních seriálů, který tolik miluje náš národ. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Niečo z nej som videl, prakticky ak to sledovali niektorí členovia mojej rodiny nedalo sa tomu vyhnúť. Ťažko sa to však rozdýchavalo, keďže som navyknutí na dobrú kinematografiu, niečo čo je úplne mimo mojich hodnôt, keby to aspoň malo normálny dej, dialógy malo, ale ani to. Pripadalo mi to, že to nemá konca. To, že mainstreamové médium (Markíza) si to dá do hlavného vysielacieho času na skoro celý pracovný týždeň spôsobilo, že som si dosť odvykol od nej, však zarábali na naivite. Moslimská propaganda v tom filme bežala už od prvého dielu, keď mali ísť niečo stavať do Sarajeva, potom niečo s Kazachstanom, Marokom..., ale čo budem hovoriť, nedostatkov by som mohol hovoriť na niekoľko strán A4, úbohosť najhrubšieho zrna, ak ste to niekto nevideli, ani nepozerajte a vyhnite sa tomu. Mohli by to nazvať aj 1000 a 1 rozchodov Onura a Šeherezády a najsmutnejšie je, že občania našej jednej menšiny si po nich pomenovávali deti ako to bolo v minulosti so Sandokanom, či Kevinom zo Sám Doma. Prosil by som všetkých aspoň trocha normálnych ľudí, ušetrite nás do budúcna takýchto vecí! 1000 a 1 blbosť! ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Onurův (Halit Ergenç) kůň se jmenuje Šah Šahriár, tedy stejně jako král z díla "Pohádky tisíce a jedné noci". (fiLLthe3DD)
  • Hlavní hrdinovia Bergüzar Korel (Šeherezáda) a Halit Ergenç (Onur) boli vďaka obrovskej obľube aj na Slovensku počas príležitosti Dňa otvorených dverí v TV Markíza. (tommy187)

Reklama

Reklama