Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Turecko 1001 Gece (více)
Telenovela / Drama / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Režie:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrají:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(90)

Obsahy(1)

Krásná Šeherezáda má těžce nemocného syna. Na jeho léčbu však nemá dostatek peněz. Majitel společnosti, v níž pracuje, je ochoten jí peníze půjčit. Ovšem jen pod podmínkou, že s ním stráví noc. Od té chvíle touží po její přítomnosti stále víc... (TV Prima)

Recenze (772)

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem se svážet na módní vlně kopání do Turecké verze Esmeraldy a marketingových rozhodnutí televize Nova. Problém ovšem je, že jsem v zájmu veřejného přehledu shlédl necelé dvě epizody tohoto fenoménu. Toť jako ospravedlnění mé lehce subjektivní kritiky. Dle mého názoru by tomuto materiálu neprospěla ani akvizice Michaela Baye. Rozvleklé, stupidní, infantilní nezajímavé a těžce ubíjející televizní turecké varité, které dává vzpomenout na kvality kolumbijského hlavního televizního vývozu. Umístění tohoto pořadu spolu s Ordinací několikrát do týdne a zrušení několika relativně solidních pořadů považuji buď za cílenou satiru nebo snahu zničit poslední zbytky sledovanosti jiných cílových skupin. ()

Viktooorka

všechny recenze uživatele

Já vím, že by hodnocení dopadlo stejně, i kdyby všichni ve zdraví dokoukali všech 180 dílů, ale co z toho máte, že tomu seriálu napaříte odpad hned?? Šimrá Vás v podbřišku a v kalhotách? Opovrhuji lidmi, kteří hodnotí film, aniž by ho viděli, nebo podle počátečních několika minut a to samé platí o lidech, kteří hodnotí seriál podle několika dílů, v tomhle případě žádného dílu!! Jednou je to telenovela a ta se převážně rovná (doplň si sám) a to je dostatečný důvod pro odpad, že? Nechápu Vás a upřímně lituji, že se kvůli tomu všichni tak rozčilujete :o) Ale je vlastně příjemné zjistit, kdo všechno je ještě závislý na televizních stanicích ;o) ()

Reklama

pools odpad!

všechny recenze uživatele

"Dodneška si stojím za tím, že je to dobrý produkt, který nefungoval ne proto, že je špatný, ale proto, že lidé, kteří píšou pro noviny, blogy, internetové servery se do něj pustili, ještě než se objevil v televizi. A pak už se to jen vezlo, diváci uvěřili, že je to špatný seriál a dopředu ho odsoudili," vidí pravou příčinu neúspěchu Šeherezády. [Alex Ruzek, programová ředitelka TV NOVA] ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se. Vážně mě to pobavilo. Bože tak originální jména jsem ještě nikde neslyšel. Střih tu nestojí za nic. Gradace je tady použitá tak jak jsem to neviděl ani v těch našich blbostech. Natahují a natahují až vyšumí. Můj výraz překvapení a pobavení za těch dvacet minut sledování stál. Proto ta jedna. Vidět to víckrát... kdo ví? Možná bych rozmlátil televizi. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Ze seriálu mám zvláštní pocit. Kladný i zároveň záporný. Velmi je mi sympatický majitel společnosti. Líbí se mi jeho vystupování a též "kamenný" úsměv:-) Šeherezáda mě připomíná lehce Mahulenu Bočanovou:-) Není to dokonce ona?:-) "Miluju" lidi, kteří když uvidí žánr telenovela, tak ji hned "hází do odpadu":-) Kolik jste viděly dílů? Tuto telenovelu řadím mezi ty lepší. Hodnotím dvěma hvězdami a to hlavně díky skvělé hudbě. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (13)

  • Kvůli nízké sledovanosti přeřadila TV Nova telenovelu z původního hlavního vysílacího času na 17:30 hodin. (fiLLthe3DD)
  • Během scén, kdy se Bennu Ataman (Ceyda Düvenci) přestěhuje do domu, ve kterém žije Šeherezáda (Bergüzar Korel), je možné všimnout si, že záběry z jeho předchozího i nového bydliště jsou natáčeny ve stejných místnostech, pouze s pozměněným uspořádáním interiéru. (Dlee)

Reklama

Reklama