Reklama

Reklama

Life Cycles

Trailer
Dokumentární / Sportovní
Kanada, 2010, 47 min

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

exitak 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná srdcovka, pro mě rádoby líbivý dokumentární snímek o kole, který chce ukázat možná až moc najednou a přitom komplexita celého vyprávění zanikne v nudných komentářích a vysekaných "wow" scénách. Mohlo to být více dynamické, více komplexní. Znovu už bych se na to nepodíval, protože informační hodnota mizerná a co se týče akčních scén, je spousta dynamičtějších a atraktivnějších snímků a i když nemají skoro hodinovou metráž, jsou pro mě zajímavější, možná právě proto. ()

Adrai 

všechny recenze uživatele

Už jsem si letos dokumentárně zasportoval u Art of Flight a That's It, That's All, takže to chtělo něco do třetice - nejlíp z jiného odvětví. A pak jsem narazil na tento kousek, ze kterého jsem dostal to co v obou zmiňovaných snímcích - úžasná místa (člověk neví jestli to náhodou není přírodopisný dokument), skvělou hudbu, dech beroucí záběry ... jedním slovem krása. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Vizualne dokonale, ale o com to vlastne bolo? Taketo typy filmov nemam rad, lebo su natocene len pre jedno a to pre zisk. Znie to ako klise, viem ze vsetky filmy sa natacaju pre zisk, no tu autorom zjavne o nic ine neslo. A moze si hovorit kto chce, co chce, ale toto je uplne zbytocny film. Ked natacam dokument tak chcem aby to divakovi nieco dalo, nasytit ho faktami, aby po filme sadol k netu a hladal o danej teme dalsie informacie. V Life Cycles sme sa dockali len prazdnych reci o tom co vsetci davno vedia. Bez komentara by to bolo urcite lepsie. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

90% Líbí se mi adrenalinové-sportovní-dokumentární filmy + když je to k tomu připojena dobrá myšlenka - zde ekologie (zrovna tímto se mi trefili do vkusu) tak je o zábavu postaráno. Úžasný obraz, kamera, to stejné platí o hudbě a to je u takových to snímků důležité a zde funguje na jedničku. Co se týká komentáře během filmu, pro někoho jen prázdné věty bez významu, pro mě však již dobře zkombinovaná propagace ekologické myšlenky a zamyšlení se prostřednictvím mountain biku. ()

DanielP. 

všechny recenze uživatele

Jako dálkový cyklista nejsem zcela fanda Mountain Bike ( MTB )- Down Hill ( DH ) cyklistiky, stejně tak nejsem fanda přestylizovaných záběrů jako jsou v tomto dokumentu. Ale přesto všechno je to dokonale sladěné a společně s výbornou hudbou a velmi dobrým komentářem toto všechno tvoří velmi kvalitní snímek, který na mě působil velmi odpočinkově. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Na rozdiel od ostatných mountainbikeových filmov bolo k Life Cycles špeciálne skomponovaných sedem skladieb, vďaka ktorým sa mohli jednotlivé sekcie upraviť presne ako bolo zapotreby. (Eoin)

Reklama

Reklama