Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Moje dítě by tomu dalo plný počet. Doma má tři deníky Poseroutky a jeden byl zapůjčen i z knihovny. Takže za sebe hodnotit nebudu. To by dopadlo, věru, špatně. I já jsem prošla dětstvím a vzpomínám si na své pubertální nápady a věci, které se mi tenkrát líbily. Tím si projde každý. První lásečky, kamarádství a průšvihy. ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Bylo to lepší než jednička. Celý film jsem myslel že dám o jednu míň než dávám ted! Presvědčilo mě to jejich kouzelnický vystoupení, jak vypustil toho holuba a von šel k zemi a jak rupla ta truhla to jsem se nasmál dost! Jak se říká smích je zdraví, tak nakonec dávám o jednu víc než jedničce. :) Uvidíme jaký budou další díly, už se na ně ted těším! :) ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Druhý díl deníku si udržel stejnou úrověn jako ten první i když ho režíroval někdo jiný. Viděl jsem oba díly ve sletu po sobě a nic se nezměnilo. Gregovi problémy jsou pořád stejné a jeho jediným snem je být oblíbený. U filmu jsem se opět bavil i když je určený pro dětské osazenstvo. Koukám,že scenáristi už plánují třetí díl,tak jsem zvědavý. Celkově 50% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne to samy, jako minulej dil. Opet to je jen sled vtipne-trapnejch scenek, v duchu pokracovani se obcas az moc tlaci na pilu, takze je to misty fakt uz trochu moc, ale jako celek to zase odsejpa svizne a dokaze to pobavit. Je tu stejny herecky obsazeni, jako v pripade prvniho dilu a prislo mi, ze si postavy na svoje role uz vic zvykly a jsou v nich prirozenejsi, zadny velky herectvi necekejte, ale rozhodne to je lip koukatelny, nez minule. Takze za me vlastne spokojenost, dostal jsem, co jsem cekal a pobavil jsem se. ()

Rikinka02 

všechny recenze uživatele

Bože! To je tak pravdivý film! Ano, taky mám dva sourozence. Já jsem na střední, sestra v 7. třídě a bratr je rozmazlenej malej spratek. A tomuto filmu nemůžu nic vytknout, jen možná ten slabší český dabing, u některých postav to prostě absolutně nesedí. Jinak prostě: Rodrick Rules! (Jo, nějak jsem si ho zamilovala). 85%, ale na 5* to není ;) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Postavu nejmladšího Gregova (Zachary Gordon) bratra Mannyho si zahráli stejně jako v první díle dva herci, dvojčata Connor a Owen Fielding. (metal.storm)

Reklama

Reklama