Reklama

Reklama

Kdo řekl, že musíte být šampiónem? Slava Kolotilov, učitel z ospalého městečka Palčiky, přichází do Moskvy, aby ji dobyl rukopisem svého prvního románu. Ale místo toho náhodou dobude srdce krásky jménem Naďa (Mila Jovovich). Jak se blíží jejich svatba, Slava jen potřebuje dát výpověď v zaměstnání a dát do pořádku své věci v Palčikách, než se vrátí do Moskvy, aby začal nový život se svou novou nevěstou. Ale kvůli řadě bizarních událostí se nemůže z Palčiků vrátit zpět do velkoměsta. Zatím musí Naďa odolávat pozornostem svého bývalého snoubence Dani, který, jak se zdá, udělá všechno, aby ji získal zpět. (Filmbox)

(více)

Recenze (23)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ruská komedie, vůbec ne špatná, popravdě nejlepší jakou jsem od našich skoro sousedů viděla (ikdyž ono jich moc nebude...). Rozhodně má tenhle film hlavu a patu, narozdíl od toho, co točej třeba takoví Poláci. A Milka, svou jemností tě láká, je s ruským přízvukem prostě hmmm, sexy! ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Důvod zhlédnutí: Milla a komentář ProjectAlice, který opěvuje její krásu. A je to tak. Ne, že by se mi jinde nelíbila, ale tohle je snad první film, kde nikoho nezabíjí, ani nezachraňuje, ani před nikým neutíká, takže je prostě jiná. Je to trochu až rodinný film – chystá se svatba, ale on, učitel, je ve špatný čas na špatném místě a věci se semelou tak, že je donucen sestavit vlastní fotbalový tým dvanáctiletých a hrát s nimi na turnaji, jinak se nedostane na svatbu. Vše, co film nabízí, jsem už jinde viděl, je to spíš průměr, ale za Millu a pěknou hudbu má u mě body navíc; škoda jen nekvalitních anglických titulků, které mi kazily zážitek. # keywords: učitel, fotbalový tým, fotbal, trenér, expřítel, lži, výmluvy, svatba.# příběh 6 | hudba 7 | humor 4 | akce 4 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Reklama

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý cudzojazyčný film. Nieje nič lepšie, než počúvať ľubozvučnú ruštinu v podaní Milly Jovovich. Milla je snáď najkrajšia zo všetkých jej filmov práve v tomto filme. Keby v ňom nehrala, určite by som jednu hviezdičku odobral. Po zhliadnutí toho filmu len málokto odolá dať si Millu do svojej top 10ky. Dej okolo hlavných predstaviteľov nenudí, čo sa nedá povedať o niektorých vedľajších momentoch. Škoda, práve tieto momenty uberajú filmu na kvalite. Veľmi podarené sú ale vtipné hlášky a niektoré scény. Ťažko niektoré opísať, proste film určite bez diskusie stojí za pozretie, hlavne kvôli Mille a vtipným momentom. 95% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu je třeba ocenit zejména to, že se snaží oslovit co nejvíce diváků, a přesto zůstává sám sebou. Myslela jsem si, že se to zvrhne v podivnou americkou romantickou komedii, kde každý končí s někým, všichni se najdou a jsou ooohromně spokojený. No naštěstí to takhle úplně přesně není a režisér (scénarista) si byl vědomý, jaká dějová linie je ve filmu nejdůležitější. Milla Jovovich je šťabajzna a z tohohle filmu je cítit, jak si ruštinu a ruské prostředí vůbec užívá (v záěrečných titulkách mě málem rozplakala). Vladimir Menschikov je sympaťák a tady ukazuje, jak dokáže zahrát i zápornou (?) roli. Bavila jsem se výborně. Pro mě jeden z nejlepších ruských filmů, jaké jsem zatím viděla. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film začína v Moskve - muž je zasiahnutý autom, v ktorom sa mladý pár chystá ísť do matriky, aby sa oženil. Ukazuje sa však, že obeť a dievča sa navzájom zamilujú a dievča sa zbaví svojho snúbenca. Muž začne chodiť s dievčaťom a o týždeň mu ponúkne, aby si ho vzala, čo sa aj stane. A potom začína dobrodružstvo! Nie som veľký fanúšik ruských filmov, ale tento konkrétny film bol zábavný a neočakával som, že by ma tento príbeh natoľko zaujal. Myšlienka nie je originálna, ale je dobre usporiadaná a hrá sa tu kvalitne. Jovovich hrá skvostne a je tu pekelne sexi. Jej postava sa vždy zdá okúzľujúca. Celkovo sa oplatí sledovať snímok s rodinou. Ja dávam priemerné hodnotenie, mohlo to dopadnúť aj lepšie. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Interiér, který se objevil ve scéně v nemocnici, byl zapůjčen ze seriálu Интерны. (Dlee)
  • Mila Jovovich trvala na tom, aby mohla svojí roli nadabovat i v ruštině. (Dlee)
  • Matka Milly Jovovič, ruská herečka Galina Loginova, hrála v tomto snímku její matku. (Snorlax)

Reklama

Reklama